Lectură de un minut

18 Mar 2019 - Știri și Noutăți

Sezonul street food se întoarce cu Food Truck Festival Spring Edition, la Promenada Mall

Abonează-te pe  

Food Truck Festival se intoarce cu Spring Edition la Promenada Mall care devine scena celui mai asteptat eveniment din primavara aceasta. Intre 18 martie si 14 aprilie, in intervalul 11:00 – 20:00, esti asteptat la intalnirea cu cele mai cunoscute food truck-uri din Romania.

Calatoria gusturilor reincepe cu forte proaspete si un meniu savuros, caruia nu ii poti rezista. Toti cei care iubesc mancarea vor avea de unde alege, iar experienta nu se opreste aici. Pentru ca voia buna se intretine cu o companie pe masura, zilele vor fi asezonate cu cei mai iubiti artisti, cu show-uri memorabile si activitati care vor completa deliciul din farfurie.

Food Truck Festival Spring Edition este primul eveniment din 2019 si vine sa raspunda apetitului fiecaruia cu retete inspirate din lumea intreaga: burgeri deliciosi, pulled pork bine facut, frigarui suculente, sandwich-uri proaspete, tacos, burritos si alte delicii. La desert, pastram ce este mai bun si mai dulce: clatite cu ciocolata si waffles belgiene.

Evenimentul este sustinut la Promenada Mall, pe Barbu Vacarescu si pe Calea Floreasca.

  • Food Line-up - Calea Floreasca: Arrosticini, Bistro del puerto, Circus Pub, Creperie hy, Meat Busters, Smokin' Pig, Synergia Bar, Za German - WurstWagen, Zobuian, Satisfry, Furgoneta
  • Food Line-up - Barbu Vacarescu: Chicken Cone Romania, Delicii pe Roti Waffles, Guerrilla Tacos, Nache's Food Truck, Hot Pit.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sezonul street food se întoarce cu Food Truck Festival Spring Edition, la Promenada Mall