Lectură de un minut

19 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Dedeman stinge toate luminile exterioare din cele 61 de magazine, de Ziua Pământului

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Dedeman lansează  campania “Sustenabilitatea se construiește acasă” cu scopul de a sublinia importanța gesturilor mici în protejarea planetei noastre.

Sursa foto: Dedeman

De Ziua Pământului - 22 aprilie, de la ora 22.00, toate luminile exterioare din cele 61 de magazine Dedeman din țară vor fi stinse timp de o oră.

Această inițiativă a fost întâmpinată cu entuziasm și de către colegii din cele două divizii de real estate ale Pavăl Holding, care urmează să o implementeze de asemenea în toate clădirile de birouri din portofoliu.

Acestea totalizează aproximativ 350.000 mp și sunt grupate astfel:

  • Dedeman Office Division (The Bridge 1, 2 & 3, The Office, U Center 1 și Dacia One)
  • Europolis Office Division (River Place, Opera Center I & II, Europe House, Bucharest Business Park, Orhideea Towers și Campus 6.1)

Dedeman protejează mediul prin măsurile implementate în toate magazinele din rețea (colectarea și reciclarea ambalajelor și a bateriilor uzate, colectarea apelor pluviale, iluminatul cu sisteme LED), dar și prin instalarea de panouri solare pe acoperișurile acestora. În momentul de față, Dedeman deține în total 56 de centrale electrice fotovoltaice funcționale, cu o putere totală instalată de 18.150 kWp.

Dedeman este afacerea a doi antreprenori români, începând cu 1992. Pavăl Holding este vehiculul de investiții al familiei Pavăl, fiind totodată cel mai mare grup antreprenorial local, care deține compania Dedeman și multiple alte investiții de mare profil în România. Investițiile Pavăl Holding sunt plasate în sectoare diverse, precum retail, imobiliare, industrie, agricultură, energie, servicii și turism.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dedeman stinge toate luminile exterioare din cele 61 de magazine, de Ziua Pământului