Lectură de 2 minute

25 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Polonezii de la SMYK All for Kids au deschis primul magazin din Pitești

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Compania poloneză SMYK All for Kids, unul dintre cei mai mari retaileri din segmentul de jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, se extinde în România cu un nou magazin, în Pitești. Retailerul ajunge astfel la 32 magazine la nivel național, asigurând astfel o mai bună acoperire națională.
 

Sursa foto: SMYK All for Kids

Magazinul din Pitești este prima unitate SMYK All for kids din județul Argeș și a 12-a din sudul țării, după unitățile deschise în București, Craiova, Ploiești și Târgoviște. Noul magazin se deschide pe 25 aprilie, în Argeș Mall (Strada Tudor Vladimirescu, Nr. 37), având o suprafață de 470 mp și 8 angajați pregătiți să le să ofere părinților consultanță și sugestii în ceea ce privește achizițiile pentru copii.

Așa cum SMYK All for kids și-a obișnuit publicul, la deschiderea noului magazin va fi desfășurată o campanie cu reduceri de 20% la toate articolele cu preț întreg: îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și jucării, în limita stocului disponibil, între 25 și 28 aprilie. Totodată, în aceeași perioadă, primii 100 de clienți vor primi cadou un ursuleț de pluș Smiki sau un roller Pilot FriXion. În plus, vor fi și premii surpriză pentru clienții care se înscriu în programul de fidelitate. În aceleași zile, deschiderea magazinului din Pitești va fi sărbătorită cu activități pentru copii și modelaj de baloane , desfășurate între orele 12:00 și 18:00.

Oferta noului magazin SMYK din Argeș Mall din Pitești include o gamă variată de produse, de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club.

De asemenea, un segment important al ofertei SMYK îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale pentru toate vârstele, atât cele produse sub brand propriu, SMIKI, cât și cele aparținând unor branduri globale cunoscute, precum LEGO, Barbie, Fisher Price, Hot Wheels etc.

Oferta este completată de articole de puericultură: cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, produse cosmetice, articole esențiale în creșterea și îngrijirea celor mici în primii ani.

Programul de funcționare al noului magazin SMYK All for Kids din Argeș Mall din Pitești este între orele 10:00 și 22:00, de luni până duminică.

Citeste si:
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului

SMYK All for Kids este brandul lider pe piața poloneză de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și accesorii pentru copii, cu peste 45 de ani de experiență în retail. Pe piața românească, SMYK este prezent din anul 2009 cu mărci proprii și mărci internaționale de produse pentru copii. SMYK All for kids oferă o largă gamă de îmbrăcăminte și încălțăminte, jucării, accesorii și alte produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Polonezii de la SMYK All for Kids au deschis primul magazin din Pitești