Parc de retail in locul unei uzine in Oradea

Publicat pe 14 Octombrie 2016 in Stiri si noutati

Dezvoltatorul imobiliar Oasis Retail & Development Consulting a inceput lucrarile pentru urmatorul proiect Prima Shops. Noul complex comercial din Oradea va cuprinde doua galerii pe o suprafata de 10.000 de metri patrati, dupa o investitie care ar putea depasi 30 de milioane de euro.

Fosta uzina Infratirea a devenit santier de cateva zile, de cand dezvoltatorul Oasis & Retail Development Consulting a inceput lucrarile la noul parc de retail de pe Bvd. Decebal, din Oradea.

In cadrul unei conferinte de presa, Klaus Reisenauer, unul dintre investitori in cadrul Oasis Retail & Development Consulting, a declarat: "Avem terenuri in Satu Mare, Focsani, Braila si un teren foarte mare in Sibiu. Parcurile industriale din oras au creat atat locuri de munca, dar si noi investitii, ceea ce indica un apetit bun pentru consum si o cerere mai mare de spatii moderne de comert. Vrem sa aducem branduri noi de moda, frumusete, articole de incaltaminte, articole sportive, librarie, electronice, dar si produse destinate copiilor populatiei din Oradea si ne asteptam ca la deschidere sa fie inchiriat in totalitate".

Conform wall-street.ro, proiectul comercial ar trebui sa acopere o zona care va deservi pentru 60.000 de persoane. Prima parte a proiectului va fi finalizata in primavara 2017, iar a doua in trimestrul patru, cand se vor mai adauga alti 5000 de mp.

Dezvoltator cu o istorie de 14 ani, Oasis Retail & Development Consulting are in portofoliu mai mult de 70 de proiecte finalizate.

Sursa foto: wall-street.ro


Mai multe despre

Centru comercial, Parc retail, Oradea

Recomanda

Comentarii: Parc de retail in locul unei uzine in Oradea