Lectură de 3 minute

12 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Noi designeri români în București Mall-Vitan: ce articole locale găsim

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

București Mall-Vitan, primul centru comercial modern din România,  prezintă designerii lunii aprilie, care au ajuns în Designers Boutique și care promit să aducă inspirație și stil unic celor care vizitează shopul dedicat de la parter. 

Sursa foto: București Mall Vitan

Designers Boutique, proiectul ce susține creatorii și brandurile românești, inițiat de București Mall-Vitan, îi invită pe pasionații de fashion „made in RO” și nu numai, să descopere poveștile lunii semnate de Muze Concept și Iutta, dar și colecțiile și tendințele sezonului.

Cu un stil minimalist urban, cu piese considerate atemporale prin designul și materialele folosite, atât pentru colecția vestimentară, cât și pentru cea de bijuterii lucrate manual, Muze Concept aduce în luna aprilie, în pop-up-ul din inima capitalei, piese speciale, rafinate, lucrate cu multă migală.

Bijuteriile din colecția Muze Concept sunt lucrate manual și combină materiale sofisticate precum perlele naturale de cultură baroque, pielea și argintul placat cu aur, reușind să creeze accesorii unice și moderne.

Monica Popeasca, designerul din spatele Muze Concept

În același timp, Iutta, brandul pornit din pasiune de creatorul din spatele său și transformat într-un adevărat business sustenabil, aduce în lumina reflectoarelor piese actuale, inspirate din folclor. Mizând pe unicitatea produselor create, dar și pe conceptul motivelor tradiționale, Iutta a pregătit accesorii speciale, recognoscibile pentru vizitatorii pop-up store-ului din inima capitalei.

Vizitatorii vor găsi genți, portofele și rucsacuri care reflectă valori precum calitatea, originalitatea și durabilitatea.

Nicoleta Chirica, designer & fondatoarea Iutta

Citeste si:
eMAG lansează un shop dedicat cosmeticelor: peste 80.000 de produse puse la bătaie
eMAG lansează un shop dedicat cosmeticelor: peste 80.000 de produse puse la bătaie

Comunitatea de designeri români se bucură de mai bine de șase ani de un spațiu dedicat, pus la dispoziție de București Mall-Vitan. Aici, creatorii pot să-și prezinte colecțiile și să beneficieze de interacțiunea directă cu publicul, într-o experiență completă de retail offline.

Povestea Designers Boutique se scrie, din 2018, cu pasiune și dedicare, în București Mall-Vitan, unde creațiile românești își găsesc loc în inima orașului și a celor care le poartă cu mândrie.

București Mall - Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de 25 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta inedită, iar București Mall - Vitan continuă să fie un trendsetter: aici se găsesc magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC O’POLO, primul din România, Teilor Orange Concept, cel mai spațios magazin din București, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant à la carte’. Totodată, București Mall-Vitan este singura locație unde este prezent Cellini Boutique & Lounge, fiind prima alegere a brandului de a lansa conceptul său exclusivist. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall-Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Bebe Tei din București Mall-Vitan este magazinul pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Noi designeri români în București Mall-Vitan: ce articole locale găsim