Lectură de un minut

26 Jun 2019 - Știri și Noutăți

Coca-Cola Romania lanseaza Lemonade by Cappy

Abonează-te pe  

Coca-Cola Romania vine cu un nou produs surprinzator: Lemonade by Cappy – o bautura delicioasa si racoritoare, perfecta pentru sezonul cald.

Pentru cei care iubesc aroma reconfortanta a limonadei intr-o zi torida de vara, fie ca aleg sa se racoreasca la plaja sau la o terasa, printr-o plimbare in parc sau intr-un fotoliu comod de acasa, Coca-Cola a creat Lemonade by Cappy, bautura racoritoare necarbogazoasa, cu suc si pulpa de lamaie.

Limonada este, fara indoiala, una dintre cele mai populare bauturi racoritoare, fiind totodata una dintre acele bauturi care, pentru fiecare dintre noi, rezoneaza cu momente sau amintiri anume. Fie ca este clipa de ragaz la umbra unei terase, sau amintirea limonadei facute in casa, savurata indelung pe prispa, dupa joaca, pentru multi dintre noi, limonada ramane unul dintre mijloacele preferate de racorire intr-o zi de vara. Tocmai de aceea, prin Lemonade by Cappy ne-am dorit sa surprindem savoarea limonadei proaspete intr-o bautura disponibila in ambalaje practice, ideala pentru noi amintiri si clipe de relaxare, in orice moment al zilei”, a declarat Miruna Smeureanu, Marketing Director Coca-Cola Romania.
Lemonade by Cappy este disponibila in 3 variante: Lamaie, Lamaie si Menta, Lamaie si Zmeura, in ambalaje de 400 ml si 1,25 l. Intreaga gama de arome este imbuteliata local, in fabrica Coca-Cola HBC Romania din Ploiesti, si poate fi gasita deja in magazinele din tara.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Coca-Cola Romania lanseaza Lemonade by Cappy