Lectură de 2 minute

22 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Policolor lansează un grund pe bază de apă și vine cu noi formule ale gamei de lacuri SPOR

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

În urma unui proces amplu de inovație la nivel de rețetă și a testelor de eficacitate a produsului final, toate lacurile SPOR obțin Formula EVO, adică produse cu proprietăți sporite de protecție a materialului pe care este aplicat și de rezistență la intemperii, raze UV, ciuperca albastră și mucegai.

Sursa foto: Policolor

Policolor finalizează rebrandingul gamei de produse SPOR din categoria lacurilor, iar schimbările nu vin doar la nivel vizual, ci în principal la nivel de rețetă, plasând astfel produsele într-un segment de calitate premium.

Lemnul este un material surprinzător de rezistent. Cu toate acestea, umezeala reprezintă cea mai mare amenințare la exterior, deoarece grăbește degradarea lui. Odată pătrunsă, aceasta „lucrează” sub acțiunea directă a razelor UV și a înghețului, formând fisuri.

Din gama de lacuri SPOR, formula EVO, fac parte:

  • Spor Lac protector 3 în 1 cu minimum 7 ani rezistență garantată la intemperii, ciuperca albastră și mucegai și termen de valabilitate extins la 5 ani;
  • Spor Lac protector pentru Piatră și Cărămidă, cu protecție a suportului la intemperii, raze UV și rezistență la zgâriere mecanică;
  • Villa AQUA -Lazura pe baza de apă, cu uscare rapidă, 10 ani protecție și rezistență la ciuperca albastră și mucegaiuri;
  • Villa AQUA - Lazură antiderapantă pe bază de apă pentru scări, terase și pontoane cu 7 ani protecție la intemperii, raze UV si trafic.

În plus, pentru a completa sistemul de lacuri, Policolor lansează Villa Impregnant, un grund pe bază de apă care penetrează adânc fibra lemnoasă. Acesta acționează imediat și preventiv împotriva dăunătorilor lemnului, fiind un prim tratament împotriva cariilor, insectelor şi fungilor.

Gama de lacuri SPOR este disponibilă în magazinele de bricolaj din retailul modern si tradiţional începând cu luna aprilie 2024.

Policolor, producător de lacuri şi vopsele cu o experiență de peste 50 de ani în România, oferă soluţii şi produse pentru decorarea şi finisarea casei - sub brandurile SPOR, DEKO Professional, PROTECTA, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor - sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur și Silverpol și produse destinate acoperirilor industriale cu arie largă de aplicabilitate. Produsele Policolor sunt prezente în peste 3.000 de magazine de retail tradiţional, în marile reţele de bricolaj din România și în mii de service-uri auto. Grupul Policolor – Orgachim este companie în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona Sud-Est Europeană şi operează două mari unităţi de producţie de lacuri si vopsele: Policolor România, cu sediul în București, pe Bd. Timișoara şi Orgachim aflată in Ruse, Bulgaria.

Citeste si:
Tigers Summit 2024. Marius Istrate: România, de la țară gri la una optimistă
Tigers Summit 2024. Marius Istrate: România, de la țară gri la una optimistă
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Policolor lansează un grund pe bază de apă și vine cu noi formule ale gamei de lacuri SPOR