Se incarca...
Catalogul JYSK se incarca imediat...

JYSK

Catalog JYSK casa si gradina 31 august - 6 septembrie 2017 'Marea deschidere din Braila': oferte la mobila si decoratiuni pentru casa!

Catalog casa si gradina JYSK valid in perioada 24 August - 6 Septembrie 2017.

In catalogul JYSK casa si gradina 31 august - 6 septembrie 2017 'Marea deschidere din Braila' ai reducere intre 25-50% la toate dulapurile, intre 25-40% la toate canapelele, intre 30-65% la toate lenjeriile de pat si intre 30-70% la toate pernele decorative!

Catalog JYSK casa si gradina 31 august - 6 septembrie 2017 'Marea deschidere din Braila': accesorii de baie, paturi, perdele, draperii, rame foto, cosuri, vaze si plante artificiale, prosoape de baie la promotii!

Catalogul si oferta este disponibila in JYSK Casa si Gradina din Braila.

Pentru oferte suplimentare la casa si gradina consulta oferta disponibila in cataloagele JYSK si categoria casa si gradina.

Catalogul a fost publicat pe 24 August 2017 cu ofertele complete la decoratiuni si mobila disponibile in casa si gradina JYSK.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile casa si gradina JYSK pentru urmatoarele categorii de produse:Mobila, Pilote, Perne, Canapele, Decoratiuni, Jysk, Prosoape, Perdele, Draperii, Paturi, Dulapuri, Cosuri depozitare, Lenjerii de pat, Accesorii casa, Textile casa, Covorase baie, Sifoniere, Comode, Masute tv, Piese mobilier, Kronborg, Wellpur, Vaze, Plapumi, Saltele cu spuma, Saltele cu arcuri, Rame foto, Perne speciale, Halate de baie, Cosuri decorative, Perne decorative, Macate, Fotolii balansoare, Jysk braila, Scaun bar, Plapumi cu umplutura naturala.

Despre JYSK

JYSK : Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza un spectru larg de marfuri casnice la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza "Totul pentru acasa", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobila sau aparate de iluminat si pana la lenjerii de pat, perne, fete de masa sau servetele. JYSK inseamna incredere!

Oferta din catalogul JYSK include

Scaun de birou RungstedScaun de birou Rungsted
Reducere 30-65% la toate scaunele de birou!
Scaun de birou BillumScaun de birou Billum
Reducere 30-65% la toate scaunele de birou!
Scaun de birou SkodsborgScaun de birou Skodsborg
Reducere 30-65% la toate scaunele de birou!
Scaun de birou TjeleScaun de birou Tjele
Reducere 30-65% la toate scaunele de birou!
Scaun TorebyScaun Toreby
Reducere 20-60% la toate scaunele de dining!
Scaun ThyholmScaun Thyholm
Reducere 20-60% la toate scaunele de dining!

Produse din catalogul JYSK include

Scaun HammelScaun Hammel
Reducere 20-60% la toate scaunele de dining!
Scaun BakkelyScaun Bakkely
Reducere 20-60% la toate scaunele de dining!
Dulap ManderupDulap Manderup
Reducere 25-50% la toate dulapurile!
Dulap GentofteDulap Gentofte
Reducere 25-50% la toate dulapurile!
Dulap SattrupDulap Sattrup
Reducere 25-50% la toate dulapurile!
Dulap VinderupDulap Vinderup
Reducere 25-50% la toate dulapurile!

Disponibil in Casa si gradina JYSK

Braila: JYSK strada General Gheorghe Avramescu, Braila »

str. General Gheorghe Avramescu, nr. 10
Braila, Braila


Catalogul cu oferte casa si gradina JYSK prezinta preturi si promotii valabile in perioada 24 August - 6 Septembrie 2017 din judetele Braila pentru urmatoare categorii de produse Textile, Produse dormitor, Perne, Produse casa, Pilote, Plapumi, Paturi, Plapumu cu puf, Decoratiuni casa, Articole dormitor, Produse baie, Perne speciale, Perne ergonomice, Perne dormitor, Wellpur, Mobilier dormitor, Dulapuri, Saltele din spuma, Scaune de birou, Scaune, Prosoape bumbac, Cosuri, Decoratiuni, Prosoape, Prosoape baie, Cearsafuri, Cearsafuri bumbac, Dreamzone, Saltele cu arcuri, Asternuturi de pat.