Se incarca...
Catalogul JYSK se incarca imediat...

JYSK

Catalog JYSK casa si gradina 3-9 august 2017 'Marea deschidere din Ploiesti': oiferte la mobiilier si decoratiuni!

Catalog casa si gradina JYSK valid in perioada 26 Iulie - 9 August 2017.

In catalogul JYSK casa si gradina 3-9 august 2017 'Marea deschidere din Ploiesti' ai reducere intre 25-40% la toate canapelele, intre 30-65% la toate lenjeriile de pat, intre 30-70% la toate pernele decorative si paturi!

Catalog JYSK casa si gradina 3-9 august 2017 'Marea deschidere din Ploiesti': perdele, draperii, rame foto, cutii depozitare la promotii!

Catalogul si oferta este disponibila in JYSK Casa si Gradina din Prahova.

Pentru oferte suplimentare la casa si gradina consulta oferta disponibila in cataloagele JYSK si categoria casa si gradina.

Catalogul a fost publicat pe 26 Iulie 2017 cu ofertele complete la decoratiuni si mobila disponibile in casa si gradina JYSK.

Despre JYSK

JYSK : Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza un spectru larg de marfuri casnice la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza "Totul pentru acasa", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobila sau aparate de iluminat si pana la lenjerii de pat, perne, fete de masa sau servetele. JYSK inseamna incredere!

Oferta din catalogul JYSK include

Produse din catalogul JYSK include

150 perne gratis150 perne gratis
Se ofera cate o perna gratis primilor 150 de clienti care achizitioneaza produse de la JYSK de minim 50 de lei; umplutura 100% pene de rata.

Disponibil in Casa si gradina JYSK

Prahova: JYSK soseaua Nordului, Ploiesti »

Sos. Nordului, nr. 10
Ploiesti, Prahova