Se incarca...
Catalogul JYSK se incarca imediat...

JYSK

Catalog JYSK casa si gradina 17-23 august 2017 'Marea deschidere din Bucuresti'

Catalog casa si gradina JYSK valid in perioada 7 Septembrie - 20 Septembrie 2017.

Catalog JYSK casa si gradina 17-23 august 2017 'Marea deschidere din Bucuresti'

Catalogul si oferta este disponibila in JYSK Casa si Gradina din Bucuresti.

Pentru oferte suplimentare la casa si gradina consulta oferta disponibila in cataloagele JYSK si categoria casa si gradina.

Catalogul a fost publicat pe 7 Septembrie 2017 cu ofertele complete la decoratiuni si mobila disponibile in casa si gradina JYSK.

Despre JYSK

JYSK : Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza un spectru larg de marfuri casnice la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza "Totul pentru acasa", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobila sau aparate de iluminat si pana la lenjerii de pat, perne, fete de masa sau servetele. JYSK inseamna incredere!

Oferta din catalogul JYSK include

150 perne gratis150 perne gratis
Primii 150 de clienti care cumpara produse de la JYSK Fundeni in ziua deschiderii, de minim 50 de lei, primesc cate o perna cadou.

Produse din catalogul JYSK include

Disponibil in Casa si gradina JYSK

Bucuresti: JYSK strada Fundeni, Bucuresti »

Sos. Fundeni, nr. 40
Sector 2, Bucuresti


Catalogul cu oferte casa si gradina JYSK prezinta preturi si promotii valabile in perioada 7 Septembrie - 20 Septembrie 2017 din judetele Bucuresti pentru urmatoare categorii de produse Articole dormitor, Piese mobilier, Mobila, Paturi, Scaune, Decoratiuni, Articole baie, Produse casa, Saltele din spuma, Saltele de pat, Saltele, Dulapuri, Dulapuri dormitor, Perne, Wellpur, Scaune cu brate. scaune tapitate, Scaune bucatarie, Dulapuri lemn, Scaune cu spatar, Scaune dining, Birouri, Plapuma, Prosoape, Scaun birou, Cutii depozitare, Vaze, Accesorii baie, Kronborg, Perne cu spuma, Plapumi cu fibre.