Lectură de 2 minute

11 Jan 2022 - Video

Start-upul Innoship se extinde pe două noi piețe și se pregătește de o nouă rundă de finanțare

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Innoship, platforma de livrare destinată companiilor din retail și comerț online, se extinde anul acesta pe două noi piețe, una dintre acestea fiind Spania, și se pregătește să atragă o nouă rundă de finanțare, a declarat Daniel Nicolae, CEO și cofondator Innoship.

„Noi fiind un start-up, pentru noi creșterea accelerată rămâne ambiția principală. Ne-am propus în 2021 să creștem de șapte ori și am făcut asta, dar cumva este și de datoria unui start-up să crească în felul acesta. Pentru 2022 ne propunem o creștere de patru ori, începem să ne maturizăm ca organizație. Vom continua să investim în teritoriul în care suntem acum, mă refer la România, dar și la țările din jur, vom continua ca în 2022 să punem accent mai mare asupra piețelor internaționale. Avem ca scop să ne extindem în noi piețe internaționale, cu prezență acolo și cu capacitatea de a le oferi furnizorilor și clienților din țările respective platforma noastră. Una dintre cele două piețe pe care ne vom extinde este Spania și vom atrage o nouă rundă de finanțare”, a declarat Daniel Nicolae, CEO și cofondator Innoship, în cadrul webinarului retailTalks: Soluții digitale pentru retaileri.

Piața de curierat a crescut în ultimii ani, noi jucători și-au făcut intrarea, iar zona livrărilor rapide a permis business-urilor noi să fie vizibile mai rapid, în timp de marii jucători se luptă să își păstreze din cotă, dezvoltând noi servicii, acolo unde este cerere. Estimările pentru piața de curierat sunt de creștere în anii care urmează.

„În contextul în care piața de curierat este într-o continuă mișcare și va continua să fie așa, estimările noastre sunt că până în 2025 se va dubla, față de 2020, iar până în 2030 se va dubla din nou, ceea ce înseamnă că este o piață într-o creștere accelerată, provocată din toate punctele de vedere, iar retailerii sunt nevoiți să lucreze cu cât mai mulți furnizori, pentru a oferi clientului o calitate cât mai bună”, a adăugat Nicolae.

Platforma Innoship este un agregator de opțiuni multiple de livrare rapidă destinat companiilor de retail și e-commerce, care facilitează accesul comercianților de toate dimensiunile la o soluție de gestiune optimă a livrărilor ce era disponibilă până acum doar pentru marile platforme de comerț electronic. Algoritmii de machine-learning folosiți de Innoship analizează performanța diferitelor opțiuni de livrare din întreaga arie geografică relevantă și punctele de livrare ale unui retailer pentru a aloca comenzile de livrare pe baza unor criterii personalizate.

Sursa foto: Facebook Innoship

Citeste si:
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine
Retail.ro /  Retail.ro /  Video /  Start-upul Innoship se extinde pe două noi piețe și se pregătește de o nouă rundă de finanțare