Lectură de 2 minute

22 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Zeci de producători locali, în magazinele Profi din Olt: ce produse găsim la Raftul cu Bunătăți

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Din această săptămână, producătorii locali din județul Olt sunt prezenți cu produse la Raftul cu Bunătăți Locale inaugurat la magazine Profi din Slatina, Corabia, Scornicești și Piatra Olt.

Sursa foto: Profi

Prin acest program, în unele din magazinele sale Profi oferă produse proaspete din carne, lactate, pește, făinoase, miere curată, uleiuri presate la rece, bere artizanală și vinuri din soiuri alese. Pentru început, aproape 20 de producători alimentează Raftul cu Bunătăți Locale din magazinele Profi selectate din județul Olt.

Raftul cu Bunătăți Locale este programul nostru de suflet prin care ne arătăm respectul pentru rețetele curate și tradiționale și grija pentru comunitate. Aceasta este totodată și o modalitate prin care Profi ajută micii producători locali care gătesc ca pentru propria familie să ajungă la cât mai multe familii din România.

Călin Costinaș, Director General adjunct Profi

În fiecare zi, Raftul cu Bunătăți Locale își întâmpină cu prețuri mici clienții din Olt în magazinele: Profi Super din Strada Toamnei 6, și Strada Ecaterina Teodoroiu 2 din Slatina, Profi Super din Strada Ion Heliade Rădulescu 4, din Corabia, Profi Super din Strada Libertății 6, din Scornicești dar și Profi Loco din Strada Stadionului 2, din Piatra-Olt.

Produsele sunt puse la vânzare în cantități limitate și doar în magazine selectate pentru a permite producătorilor să își păstreze modul de preparare și calitatea tradiționale, fără a insista pe cantitate. Accentul este pus pe prospețimea și producția artizanală specifică fiecărei localități sau zone în care acestea sunt expuse la Raftul cu Bunătăți Locale.

Programul de susținere a producătorilor locali inițiat de Profi prin Raftul cu Bunătăți Locale a fost prezentat prima dată în septembrie 2022, la Festivalul pe care l-a organizat la Apoș. De atunci, acesta s-a extins cuprinzând tot mai multe județe și va continua să se extindă și pe parcursul acestui an. Astfel, in 2023, el a cuprins 120 de furnizori locali artizalani cu peste 800 de articole tradiționale prezenți în 25 de magazine Profi din 21 de localități.

Cu 28.000 de angajați în mai bine de 1.711 de magazine proprii și Partener prezente în 846 de localități urbane și rurale, Profi este cel mai mare angajator privat din România. PROFI SUPER, PROFI CITY, PROFI GO și PROFI LOCO, cele patru formate de magazin ale rețelei, desfac o gamă de 5.000 de produse apreciate de cei peste 1,2 milioane de clienți care își fac zilnic cumpărăturile în aceste magazine. Mai bine de 94% din aceste produse provin de la furnizori din România.

Citeste si:
5 to go bate palma cu City Grill și inaugurează două cafenele în aeroportul Henri Coandă
5 to go bate palma cu City Grill și inaugurează două cafenele în aeroportul Henri Coandă

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Zeci de producători locali, în magazinele Profi din Olt: ce produse găsim la Raftul cu Bunătăți