Lectură de un minut

27 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Zece clienţi BT Mic, parte din programul de accelerare Start Online, se reinventează şi îşi lansează afacerea online

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Zece clienţi BT Mic au participat în noul program de accelerare destinat afacerilor mici și lansează online afacerea. Programul este o nouă etapă în parteneriatul cu Facilitatea de Dezvoltare a Fondului European pentru Europa de Sud-Est (EFSE DF).

Programul Start Online a început în martie 2021, fiind destinat microîntreprinderilor și întreprinderilor mici care doreau să aibă inclusiv prezență online.

30 de firme au fost selectate inițial pentru a participa și beneficia de sesiuni de instruire dedicate și sfaturi personalizate cu privire la extinderea afacerilor în mediul online.

Zece companii au avansat în faza de realizare a magazinelor online: Office Vision, ABM Kids, Caramel Gold, Stefara Decor, Sezon Coffee Roasters, Himera Vet, Isabela Teodor, Miclean Zootehnia, Wowzaaa Treats și Kosmo Line Spa. Firmele selectate au prezență în 7 orașe din România, iar ca profil de activitate sunt foarte diverse: cafenea, comerț cu papetărie, produse de patiserie, pet shop, jucării și îmbrăcăminte pentru copii, produse cosmetice, florărie, design și producție vestimentară.

Colaborarea dintre BT Mic şi business-uri continuă încă trei luni de la lansarea de azi a site-urilor, timp în care antreprenorii vor beneficia de consultanţă privind gestionarea business-ului online.

Consultanță pentru afacere

Inițiativa Start Online cuprinde consultanță pentru gestionarea afacerii online, realizarea efectivă a magazinului online, familiarizarea cu strategiile de vânzare și de marketing, suport pentru etapele de lansare și post-lansare a magazinelor, precum și monitorizarea rezultatelor și implementarea ideilor noi.

BT Mic este una dintre companiile grupului financiar Banca Transilvania, care completează rolul băncii de susținere a oamenilor întreprinzători. Se adresează firmelor cu cifra de afaceri anuală de până la 1 milion de lei, din toate domeniile de activitate.

Facilitatea de Dezvoltare a Fondului European pentru Europa de Sud-Est (EFSE DF) a fost creată în 2006 pentru a sprijini obiectivul fondului de finanțare a dezvoltării.

Citeste si:
Articole de fashion sau electrocasnice: ce cumpără românii de Black Friday, în 2023?
Articole de fashion sau electrocasnice: ce cumpără românii de Black Friday, în 2023?

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Zece clienţi BT Mic, parte din programul de accelerare Start Online, se reinventează şi îşi lansează afacerea online