Lectură de un minut

31 Mar 2022 - Știri și Noutăți

WeMat are în implementare proiecte de peste 15 milioane de euro

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

WeMat, companie de pe piața pardoselilor comerciale, are în fază de implementare proiecte de peste 200.000 metri pătrați de pardoseală și 8.300 metri pătrați de sisteme de fațadă ventilată cu o valoare totală de peste 15 milioane de euro.

Unul din proiectele recente ale companiei este cel pentru clădirea de birouri Dacia One by Atenor, totalizând 10.700 metri pătrați de sistem de pardoseală, cu un grad de rezistență la foc REI60, un indicator care garantează siguranța maximă a utilizatorilor într-un scenariu de incendiu.

Proiectul de birouri Dacia One este format din două clădiri: Casa Cesianu, clasificată drept monument istoric, restaurată conform proiectului inițial și clădirea nouă de clasă A. WeMat a livrat pentru acest proiect una dintre soluțiile de fațadă ventilată – peste 3.000 de metri pătrați.

În 2022 compania țintește un target de 18 milioane de euro. Unul dintre principalele proiecte contractate în acest an reprezintă peste 20.000 metri pătrați de parchet pentru un proiect rezidențial.

Compania, care a funcționat sub denumirea Decor Floor, oferă soluții de amenajare și construcții pentru dezvoltatori imobiliari din segmentele office, rezidențial, retail, hotelier sau industrial precum și investitorilor în active medicale sau educaționale. WeMat lucrează pentru companii precum AFI Europe, Atenor, Auchan, Banca Transilvania, Forte Partners, Globalworth, Hervis, Portland Trust, Raiffeisen Bank, Skanska, sau Țiriac Holdings.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  WeMat are în implementare proiecte de peste 15 milioane de euro