Lectură de 2 minute

18 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Numărătoare inversă până la Crăciun: Waterdrop lansează Calendarul Advent

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Waterdrop, compania cunoscută pentru Microdrinks și pentru angajamentul său față de sustenabilitate, lansează campania de pre-sale pentru noua colecție de Advent Calendare. Colecția 2023 aduce o serie de surprize zilnice pentru a face așteptarea mai ușoară pentru toți cei nerăbdători.

 

Sursa foto: Waterdrop

Waterdrop aduce în acest an în atenția publicului două opțiuni de calendare Advent pentru a face așteptarea sărbătorilor de iarnă cu adevărat specială. Cele două modele sunt disponibile pentru precomandă și vor fi livrate la începutul lunii octombrie, astfel încât să puteți intra din timp în atmosfera sezonului festiv.

Advent calendarele pot fi o alternativă potrivită pentru persoanele care au de achiziționat cadouri numeroase, întrucât pot fi împărțite ușor cu cei dragi.

Achizițiile realizate în avans pot reduce considerabil stresul asociat cu aglomerația din magazine, cheltuielile impulsive și varietatea de opțiuni disponibile. O alternativă eficientă constă în achiziționarea cadourilor din timp, permițându-ne astfel să gestionăm mai bine bugetul și să evităm aglomerația specifică acestei perioade.

Calendarul Advent de dimensiuni mici ne îndeamnă la cea mai aromată numărătoare inversă până la Crăciun. Sub cele 25 de ușițe se ascunde zilnic o nouă surpriză aromată din gama Microdrinks, Microenergy sau Microlyte, pentru hidratare garantată în perioada sărbătorilor de sezon. Totodată, calendarul oferă ocazia de a degusta cele mai apreciate ediții limitate din 2023, aducând un strop de diversitate în fiecare zi din decembrie.

Waterdrop a creat calendarul Advent Premium

Pentru cei curioși, care nu vor să se limiteze la varianta compactă a calendarului advent, Waterdrop a creat calendarul Advent Premium. Acest calendar conține produse noi, designuri exclusive și Microdrinks în cele mai iubite arome din edițiile limitate, oferind 25 de motive de bucurie în fiecare zi de așteptare până la Crăciun.

Mai mult decât atât, cutia de prezentare a calendarului mare poate fi reutilizată, pentru a putea păstra mult timp amintirea acestui sezon festiv.

De la micile surprize zilnice până la versatilitatea lor ca obiecte reutilizabile, calendarul Advent este o modalitate ideală de a sărbători sezonul festiv, transmițând ideea de bucurie zi de zi.

Citeste si:
Waterdrop lansează o nouă colecție de recipiente reutilizabiile
Waterdrop lansează o nouă colecție de recipiente reutilizabiile

Waterdrop este un brand fondat în 2016 de Martin Donald Murray and Henry Murray, având misiunea să încurajeze oamenii de pretutindeni să consume mai multă apă pentru o viață mai sănătoasă, longevivă și sustenabilă. În 2022, Waterdrop a primit recunoașterea Financial Times ca fiind compania cu cea mai rapidă creștere din sectorul Food and Beverage din Europa. Prezent la nivel mondial pe 12 piețe, 11 piețe din Europa (Germania, Austria, UK, Franța, Italia, Olanda, Spania, Cehia, Slovacia, Polonia, România) și SUA, Waterdrop deservește peste 1 milion de clienți la nivel global.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Numărătoare inversă până la Crăciun: Waterdrop lansează Calendarul Advent