Lectură de 2 minute

24 Jul 2023 - Știri și Noutăți

[VIDEO] Jason Momoa colaborează cu Harley-Davidson pentru lansarea colecției On The Roam

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Harley-Davidson și Jason Momoa fac echipă pentru a lansa On The Roam, o colecție de tip lifestyle care face parte din colecțiile H-D ale Harley-Davidson. Termenul "roam" poate fi tradus în limba engleză prin vagabondaj, rătăcire sau hoinăreală oriunde, fără un scop definit. 

Sursa foto: Unsplash

Noua colecție cuprinde articole vestimentare care pun în evidență dedicarea ambilor parteneri față de calitatea excepțională și meticulozitatea meșteșugului. Printre cele mai importante se numără pantaloni cargo cu o estetică workwear, tricouri grafice cu și fără curele și o jachetă elegantă din piele, relatează pinkermoda.es.

„Crearea colecției On The Roam provine din admirația mea profundă pentru Harley-Davidson. Prin această colecție, aducem un omagiu celor 120 de ani de Harley-Davidson, îmbrățișând mereu spiritul de aventură. Ne-a oferit capacitatea de a ne scrie propriile noastre povești, libertatea de a cutreiera peisaje neîmblânzite și abilitatea de a savura cele mai prețioase momente ale vieții”, a declarat Jason Momoa.

Joseph Jason Namakaeha Momoa (născut în Honolulu, 1979) este un actor, scenarist, producător și regizor american. Și-a început cariera de actor în 1999, când a obținut un rol în serialul Baywatch, în care a apărut timp de două sezoane. Ulterior, a câștigat popularitate interpretându-l pe Ronon Dex în serialul de televiziune Stargate Atlantis din 2004 până în 2009.

În 2011, a continuat să câștige popularitate interpretându-l pe Khal Drogo în serialul Game of Thrones pentru primele două sezoane. Ulterior, a fost distribuit pentru a juca rolul lui Aquaman în DC Extended Universe, începând cu un rol cameo în Batman v. Superman: Dawn of Justice (2016) și mai târziu jucând în Justice League, Aquaman și Justice League, de Zack Snyder. A jucat, de asemenea, în serialele Frontier și See.

Harley Davidson pare să fi fost atras de tipologia umană și de fizicul lui Momoa, care amintește de cei care conduc motociclete Harley-Davidson.

Citeste si:
Cum să alegi haine la modă pentru diferite condiții meteorologice?
Cum să alegi haine la modă pentru diferite condiții meteorologice?
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  [VIDEO] Jason Momoa colaborează cu Harley-Davidson pentru lansarea colecției On The Roam