Lectură de un minut

06 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Angelina Jolie și-a lansat propriul brand de modă

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Angelina Jolie a devenit cea mai recentă celebritate care și-a anunțat propriul brand de modă prin lansarea Atelier Jolie, potrivit CNN. Brandul are, de asemenea, propriul cont de Instagram, iar o postare recentă oferă explicații suplimentare cu privire la scopul său, dar și un anunț de angajare.

 

Sursa foto: Twitter /@chloefashion

Angelina Jolie este cunoscută ca fiind o femeie foarte versatilă și polivalentă, reușind cu succes să fie actriță, regizoare, producătoare, activistă umanitară, filantropă și antreprenoare. În acest domeniu, în calitate de antreprenor, ea a lucrat mai mult în ultimele luni și și-a lansat propriul brand de îmbrăcăminte, Atelier Jolie, care acum este în căutare de talente.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Angelina a anunțat că va lansa acest brand vestimentar, concept pe care și-l dorește ecologic și prietenos cu mediul înconjurător. Din acest motiv, ea a anunțat pe contul ei de Instagram că este dornică să angajeze pe oricine dorește să se alăture proiectului.

"Vă cerem să faceți un pas înainte și să ne ajutați să ne construim o echipă internă de croitori calificați", a scris Jolie pe contul de Instagram, adăugând că este în căutarea unor persoane "care înțeleg calitatea și creativitatea".

"Primul atelier va fi în New York și acest apel se adresează croitorilor care locuiesc acolo. Sperăm că vor fi și alții în curând, pe măsură ce construim o familie globală", a adăugat aceasta.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Angelina Jolie și-a lansat propriul brand de modă