Lectură de 2 minute

04 Mar 2019 - Știri și Noutăți

Vestitorii Primaverii la Afi Ploiesti - campanie cu premii

Abonează-te pe  

In perioada 1 Martie – 26 aprilie, la AFI Ploiesti se desfasoara campania “Vestitorii primaverii”, ocazie cu care clientii sunt rasplatiti cu premii garantate, iar la finalul campaniei au sansa sa castige biciclete pentru toata familia.

Pornind de la faptul ca primavara oamenii petrec mai mult timp in natura, bucurandu-se de lucrurile simple, AFI Ploiesti lanseaza campania “Vestitorii primaverii”. Astfel, in perioada 1 Martie – 26 aprilie, clientii centrului comercial sunt asteptati cu multe surprize pentru toata familia. Acestia au sansa sa castige unul dintre premiile instant sau premiul cel mare – biciclete pentru toata familia - DETALII.

Cei care aleg sa isi faca cumparaturile in AFI Ploiesti in perioada 1 Martie – 26 aprilie pot castiga una dintre surprizele instant. Pentru a intra in posesia acestora, clientii AFI Ploiesti sunt invitati sa prezinte la Info Desk-ul din zona Dalia bonuri de cumparaturi din ziua respectiva, care sa cumuleze minimum 250 lei si vor primi talonul razuibil care indica premiul castigat. Premiile vor fi oferite in limita stocului disponibil. In plus, clientii care se inscriu la campanie intra automat in tragerea la sorti pentru premiul cel mare: biciclete pentru toata familia!

Partenerii campaniei sunt: Collin’s, CCC, Cora Ploiesti, English Home, Gerovital, Le Bon Bon, Meli Melo, Optiplaza, Parfois, TED’s Coffee, Xpert Beauty Salon, World Class.

“La AFI Ploiesti ne inspiram din tot ce inseamna #oamenicanoi, iar clientii nostri reprezinta adevaratii vestitori ai primaverii, deoarece ei dau tonul trendurilor, fie in materie de shopping, fie in ceea ce priveste activitatile de zi cu zi. Faptul ca ploiestenii aleg sa petreaca mai mult timp in aer liber primavara, alaturi de cei dragi, ne-a inspirat sa includem printre premiile campaniei biciclete pentru toata familia.” a declarat Raluca Ghica, Marketing Manager AFI Ploiesti.

De asemenea, in perioada 15 – 24 aprilie, una dintre cele mai apreciate activari se intoarce la AFI Ploiesti. #EtichetaPrimaverii provoaca din nou clientii sa porneasca in cautarea articolelor cu eticheta de concurs, in magazinele special marcate din centrul comercial. Cei care vor fotografia produsele, impreuna cu #EtichetaPrimaverii atasata, trebuie sa urce imaginea intr-un comentariu la postarea de concurs de pe pagina de Facebook AFI Ploiesti, alaturi de hashtag-ul #EtichetaPrimaverii. La final, toti participantii vor intra in tragerea la sorti pentru un AFI Gift Card in valoare de 200 de lei, pentru a-si achizitiona produsele preferate.

Citeste si:
Ursus Breweries demarează o campanie pentru angajați: „Facem berea, scriem povestea”
Ursus Breweries demarează o campanie pentru angajați: „Facem berea, scriem povestea”
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vestitorii Primaverii la Afi Ploiesti - campanie cu premii