Lectură de un minut

11 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Vascar raportează venituri de 22,8 milioane de euro la finalul lui 2020, în creștere cu 13 %

Dana Ferăstrăeru

Abonează-te pe  

Vascar, unul dintre principalii jucători din industria cărnii, anunță o cifră de afaceri de 22,8 milioane de euro la finalul lui 2020, în creștere cu 13% față de anul 2019. Pentru 2021, managementul companiei estimează o creștere a cifrei de afaceri de 5% față de anul 2020 și investiții în modernizarea fabricii și a magazinelor propriii în valoare de 3 milioane de euro.

Direcțiile stabilite de managementul Vascar în cadrul strategiei de sustenabilitate pentru 2021-2024 au la bază obiective precum: sănătate și bunăstare; egalitate de gen; muncă decentă și creștere economică; industrie, inovație și infrastructură; consum și producție responsabile.

„Investim continuu pentru consolidarea firmei în mod sustenabil iar responsabilitatea socială este parte din business. Dorim să oferim partenerilor, clienților și angajaților o viziune de ansamblu, transparentă, asupra activității companiei în domeniul responsabilității sociale și subscriem obiectivelor din strategia națională pentru dezvoltarea durabilă a României”, declară Vlad Ciuburciu, director general al Vascar.

Producție responsabilă

La nivel de sustenabilitate, compania își propune îmbunătățirea managementului deșeurilor, reducerea consumului energetic prin înlocuirea până la finalul anului 2021 a corpurilor de iluminat existente cu corpuri LED, înlocuirea hartiei la casele de marcat cu hârtie reciclabilă, până la sfârșitul anului 2021 și utilizarea ambalajelor inovatoare. Prin creșterea gradului de colectare, în anul 2020, cantitatea de deșeuri valorificată a crescut cu 7% față de 2019.

Prin creșterea gradului de colectare, în anul 2020, cantitatea de deșeuri valorificată a crescut cu 7% față de 2019.

Înfiintată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, cu două branduri în portofoliu, Vascar și Moldova în Bucate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vascar raportează venituri de 22,8 milioane de euro la finalul lui 2020, în creștere cu 13 %