Lectură de 2 minute

16 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Unilever cumpără marca de îngrijire a pielii Paula's Choice

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Unilever achiziționează marca de îngrijire a pielii, Paula's Choice, pe care l-a descris drept un „adevărat model în domeniul digital al îngrijirii", scrie Esm Magazine.

 

Brandul, care funcționează după modelul direct către consumator pentru comercianții cu amănuntul în America de Nord, Europa și Asia, are o serie de platforme digitale de asistență pentru ''demitizarea științei din spatele rutinei de îngrijire a pielii'', susține Unilever.

Acest lucru include un „Dicționar de Ingrediente”, care împarte cercetarea în 4.000 de ingrediente și Sfatul Expertului, un centru online cu recomandări despre îngrijirea pielii și ingrediente.

„Suntem încântați că brandul Paula's Choice ni se va alătura în prestigioasa familie Unilever. Paula's Choice este un adevărat model în spațiul digital pentru frumusețe și a creat o misiune bazată pe adevăr și transparență. Suntem nerăbdători să introducem brandul și produsele sale iconice pentru o audiență și mai mare'', a declarat Vasiliki Petrou, CEO al devizei Prestige a Unilever.

Însă, nu au fost dezvăluiți termenii din spatele încheierii tranzacției prin achiziționarea de către Unilever a firmei private TA Associates. Tranzacția va fi încheiată în al treilea trimestru al anului 2021.

Paula's Choice, în portofoliul Unilever

Paula's Choice a fost fondată în 1995 de antreprenoarea Paula Begoun.

,,Cu Unilever putem construi prin munca și viziunea noastră de mai bine de 26 de ani de producere a unor produse impresionante, și prin oferirea oamenilor încrederea care vine din înțelegerea că au grijă de pielea lor în cea mai bună metodă posibilă'', a declarat Paula Begoun.

Unilever a anunțat săptămâna trecută lansarea unui ambalaj pentru detergent din hârtie, una dintre numeroasele inițiative ale companiei de a face produsele cât mai sustenabile.

Citeste si:
Schimbări la vârful Grupului Marionnaud: cine preia conducerea unuia dintre cei mai mari retaileri de cosmetice și parfumuri din Europa
Schimbări la vârful Grupului Marionnaud: cine preia conducerea unuia dintre cei mai mari retaileri de cosmetice și parfumuri din Europa

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Unilever cumpără marca de îngrijire a pielii Paula's Choice