Lectură de 3 minute

17 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Un nou shop-in-shop online pe eMAG: ce categorie găsim în marketplace

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

eMAG continuă seria magazinelor de tip shop-in-shop online și lansează  Nutrition & Vitamins Shop, dedicat vitaminelor, suplimentelor alimentare și remediilor naturiste. Astfel, clienții eMAG pot accesa mai ușor și mai rapid o gamă care conține peste 31.000 de produse din oferta proprie și a sellerilor din Marketplace destinate unui stil de viață sănătos.  De asemenea 70% din gamă este disponibilă cu livrare gratuită cu ajutorul cu serviciului Genius, folosit de peste 500.000 de clienți și disponibil în patru aplicații de shopping online- eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful. 

Sursa foto: eMAG

În noul Nutrition & Vitamins Shop, clienții au la îndemână o gamă completă de produse pe care le pot găsi ușor în funcție de nevoile la care răspund, de la imunitate și sistem respirator, potrivite pentru sezonul de răceală și gripă, la produse care susțin sistemul muscular sau osos, produse pentru memorie, până la suplimente pentru sportivi și produse specifice sarcinii și alăptării.

Conform celor mai recente date de piață, vitaminele și suplimentele au intrat în coșul obișnuit de cumpărături al românilor, în contextul în care, în perioada pandemiei, cererea pentru aceste produse a crescut semnificativ. În acest sens, cele mai comandate produse de către clienții eMAG sunt produsele care conțin multivitamine, vitamina C, vitamina D, Omega 3, colagen și creatină, care sunt utilizate zilnic.

Evoluția segmentului de suplimente și vitamine este vizibilă și la nivel european, unde 20% dintre comenzile online au inclus și produse din această gamă în 2022, conform celor mai recente date din European E-Commerce Report. Pe eMAG, un client alocă, în medie, 138 lei pentru o comandă de suplimente și vitamine care include minimum două produse.

Noul shop-in-shop care integrează branduri cunoscute românești și internaționale și este construit cu sprijinul sellerilor din Marketplace se înscrie direcției noastre strategice de a le oferi clienților noștri o experiență de shopping cât mai prietenoasă, care să îi ajute să economisească timp și bani cu ajutorul tehnologiei și al instrumentelor pe care platforma eMAG le integrează.

Simona Șahîn, demand director eMAG România

Noul shop-in-shop eMAG include produse de la cei mai importanți producători locali și internaționali, precum SunWave Pharma, Mollers, Zdrovit sau Secom. Clienții vor beneficia și de serviciile consacrate eMAG, precum livrare a doua zi prin curier sau gratuit în easybox pentru clienții Genius.

Acesta este cel de-al treilea astfel de shop-in shop lansat de eMAG în ultima lună, după Dermato Shop și Drinks & Coffee shop-in-shop.

Citeste si:
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului

Înființată în 2001, eMAG este un pionier al pieţei de comerţ online care a dezvoltat un ecosistem regional bazat pe tehnologie, în România, Ungaria și Bulgaria cu obiectivul de a ajuta clienții din întreaga regiune să economisească timp și bani. Clienții din România ai platformei beneficiază de servicii cu valoare adăugată, cum ar fi aplicația mobilă, livrare rapidă la easybox, abonamentul cu livrare gratuită Genius în patru aplicații de comerț electronic (eMAG, Tazz, Fashion Days, Freshful), 30 de zile timp de retur, rambursare rapidă prin Instant Money Back, deschiderea pachetului la livrare, servicii flexibile de plată din contul eMAG/MyWallet, și aplicația de mobil. Cu ajutorul eMAG Marketplace, antreprenorii români care vând pe platformă au la dispoziție de programe și instrumente care îi ajută să își scaleze business-ul în Europa Centrală și de Est: eMAG Ads, cross-border, Fulfilment, aplicația mobilă sau campaniile desfășurate pe platformă sunt doar câteva dintre acestea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou shop-in-shop online pe eMAG: ce categorie găsim în marketplace