Lectură de 2 minute

02 Oct 2023 - Știri și Noutăți

eMAG lansează Drinks & Coffee Shop, un magazin de băuturi, vinuri și cafea 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

eMAG lansează Drinks & Coffee Shop, un concept shop-in-shop online de băuturi, vinuri și cafea, cu peste 21.000 de produse disponibile imediat din oferta eMAG și a peste 700 de selleri din Marketplace. Magazinul oferă și pahare, căni și accesorii, precum și pachete promoționale. 

Sursa foto: e-mag

Accesul simplu la o gamă mult mai variată de produse, precum și comoditatea livrării a doua zi au făcut ca numărul de comenzi plasate de clienții eMAG să crească accelerat în 2023. Aceștia au ales atât branduri internaționale consacrate, cât și produse de origine locală, cele mai căutate fiind vinul, băuturile spirtoase și cafeaua.

În ceea ce privește băuturile, cumpărătorii vor putea alege dintre cele peste 500 de branduri disponibile, cele mai căutate fiind Purcari, Jack Daniel's, Corona, Cramele Recaș, Bumbu, Whitley Neill, Glenfiddich, Sheridan's, Captain Morgan, Johnnie Walker și Domeniile Davidescu.

În ceea ce privește cafeaua, secțiunea cuprinde peste 100 de branduri, cele mai comandate fiind Lavazza, Tassimo, Julius Meinl, Nescafé Dolce Gusto, Jacobs, Illy, Tchibo, Tchibo Cafissimo, L'OR, Dallmayr și Davidoff.

După Dermato Shop, venim în sprijinul clienților noștri cu un nou spațiu menit să le simplifice experiența de cumpărare, aliniat celor mai noi tendințe din comerțul online: Drinks & Coffee Shop, unde să găsească rapid, în câteva secunde, băuturile și cafeaua preferate și ofertele pe care le au la dispoziție pentru aceste categorii. De asemenea, clienții beneficiază de livrare a doua zi pentru mai mult de jumătate dintre băuturi, iar pentru clienții Genius este gratuită.

Iulia Bulumete, demand & CX director eMAG

Special pentru lansarea Drinks & Coffee Shop, eMAG oferă o reducere de 20% la produse selectate din shop pentru comenzi mai mari de 100 de lei, în perioada 28 septembrie – 4 octombrie 2023. În plus, în fiecare săptămână, clienții pot descoperi produsele cu extra discount și livrare rapidă la „Oferta de joi pentru distracție”.

Înființat în 2001, eMAG este marketplace care a dezvoltat un ecosistem regional bazat pe tehnologie, în România, Ungaria și Bulgaria cu obiectivul de a ajuta clienții din întreaga regiune să economisească timp și bani. Cu o gamă de produse în continuă creștere pe care le pune la dispoziția clienților împreună cu partenerii din Marketplace,

Citeste si:
Freshful by eMAG are trei executivi într-unul singur. Tudor Mihăilescu, vicepreședinte și COO, a preluat și funcția de director general
Freshful by eMAG are trei executivi într-unul singur. Tudor Mihăilescu, vicepreședinte și COO, a preluat și funcția de director general

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  eMAG lansează Drinks & Coffee Shop, un magazin de băuturi, vinuri și cafea