Lectură de un minut

02 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Un nou brand pe rafturile Sephora: retailerul Iris&Romeo își va expune cosmeticele

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Brandul Iris&Romeo va fi listat în magazinele Sephora, după o serie de investiții de la True Beauty Venture, companie al cărei portofoliu include BeautyStat, Caliray, Vacation sau Dieux.

Sursa foto: Iris&Romeo/ Facebook

„Lansarea la Sephora este un moment esențial pentru brandul nostru. Ne oferă oportunitatea de a ne spune povestea la un nivel mai mare, dar și accesul la un public mai larg pentru produsele noastre”, a declarat fondatorul Iris&Romeo, Michele Gough-Baril, notează RetailDive.

Investiția de la True Beauty Ventures va fi folosită pentru a alimenta creșterea mărcii și pentru a-i permite să ajungă la noi clienți, potrivit CEO-ului Iris&Romeo, Tara Desai.

Portofoliul True Beauty Venture include mai multe branduri de frumusețe precum K18, Cay Skin, Caliray, BeautyStat, Vacation, Maude și Dieux.

Iris&Romeo este un retailer online specializat în îngrijirea pielii, machiaj, cosmetice, produse de frumusețe și accesorii, înființat în 2019.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou brand pe rafturile Sephora: retailerul Iris&Romeo își va expune cosmeticele