Lectură de un minut

04 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Ultima inovație în materie de arome: a apărut Iced Coffee cu gust de Snickers și Twix

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Trilliant, compania mamă a Victor Allen's, un brand de cafea cu cele mai mari vânzări din SUA, a lansat cea mai nouă inovație în materie de arome, Victor Allen's Snickers și Twix Iced Coffees.  

Sursa foto: Unsplash

Victor Allen's Snickers și Iced Coffees sunt preparate cu smântână și zahăr adevărat pentru a oferi un amestec de arome clasice de Snickers și Twix cu o subtilă aromă de cafea, potrivit VendingMarketWatch.

"Înțelegem tendințele spre care se îndreaptă cafeaua, consumatorii dorindu-și arome noi și interesante pentru a se răsfăța zilnic într-un format RTD convenabil", a declarat Zac McAuley, senior brand manager la Trilliant.

Victor Allen's Snickers și Twix Iced Coffee Ready-to-Drinks sunt disponibile acum la nivel național, inclusiv la Walmart, în sticle de 130 de grame. Alte formate vor fi anunțate în curând.

O băutură asemănătoare, sub formă de Shake cu aromă de Snikers și lapte, poate fi achiziționată și în România, pe Euro-market.ro.

Înființată în 1979, Trilliant Food and Nutrition este un producător de băuturi sub formă de pudră, băuturi ready-to-drink și băuturi wellness.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ultima inovație în materie de arome: a apărut Iced Coffee cu gust de Snickers și Twix