Deschiderea celui de-al treilea sezon de vară pe terasa Tuya Bucureşti a marcat lansarea noului meniu de vară acompaniat de selecţia de vinuri spumante de la Carassia.
Etajul nostru include un ballroom, un bar şi o terasă de pe care poţi admira apusul deasupra lacului Herastrau, fiind ideal pentru evenimente private şi independent de restaurantul de la parter. Deschiderea Tuya în momentul cel mai dificil posibil pentru industria de hospitality ne-a învăţat că pe lângă inovaţie, calitate, design atrăgător şi staff bine pregătit, versatilitatea, proactivitatea şi adaptarea la cât mai multe dintre nevoile clienţilor nostri ne vor asigura loialitatea şi multumirea acestora.
Raluca Avram, General Manager al TUYA Bucureşti
Anul trecut, restaurantul a înregistrat o cifră de afaceri de 3.600.000 de euro.
Mai mult de atât, grupul Tuya este în continuă extindere, urmând ca în septembrie să inaugureze un nou restaurant în Porta Nuova, principalul district financiar din Milano.
Auchan bate palma cu Cocorico și deschid împreună un restaurant la malul mării: ce conține meniul
![Auchan bate palma cu Cocorico și deschid împreună un restaurant la malul mării: ce conține meniul](https://retail.ro//storage/image_thumbs/thumbs/1a7579e4fa269d25da72900e9685a7a3/1201x628-10-90.png?v=1721981867)