Lectură de 3 minute

12 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Turcii de la AC&co. vor deschide 6 noi magazine de haine pentru bărbați și lansează primul shop online în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Brandul internațional de îmbrăcăminte pentru bărbați AC&co. a ȋnregistrat, anul trecut, o creștere importantă a vânzărilor online - +350% pe Zalando și +100% pe FashionDays. Ȋn 2024, retailerul va lansa propriile shopuri online, ȋn România și Germania. Compania plănuiește să ajungă de la 19 la 25 de magazine fizice ȋn țara noastră, adică să deschidă șase noi unități, până ȋn 2025.  

Cumpărăturile offline le permit acestora să interacționeze fizic cu produsele noastre, ajutați de consilieri experimentați, în timp ce achizițiile online le oferă flexibilitatea de a-și comanda ținutele fără a se deplasa. Suntem încântați să ne dezvoltăm canalele de vânzări la nivel european, deoarece vedem un potențial uriaș în piața de pe continent.

Osman Cavusoglu, Director General al AC&co.

AC&co. își propune să devină un brand global atât ȋn mediul virtual, cât și prin rețeaua de magazine fizice. Pentru a-și atinge acest obiectiv, compania investește ȋn diversificarea și extinderea canalelor de vânzări din Europa.

În prezent, produsele AC&co. sunt accesibile prin Zalando și Fashiondays în treisprezece țări europene. Vânzările pe cele două platforme au crescut cu 350%, respectiv cu 100%, în 2023 față de 2022. Pe baza acestui succes, AC&co. va lansa propriul shop online în 2024, debutând pe piețele din Germania și România.

Compania vrea să deschida 25 de magazine în România

Ȋn ceea ce privește strategia de extindere a magazinelor fizice, compania își propune să ajungă la 30 de unități în Germania și 25 ȋn România, până în 2025. Ȋn prezent, ȋn țara noastră sunt 19 locații AC&co. Ȋn Marea Britanie și Italia brandul vizează deschiderea a 10, respectiv 20 de magazine noi, în următorii doi ani.

AC&co. deține peste 350 de magazine, ȋn 16 țări. Primele unități au fost deschise în România, în 2017. Recent, au intrat pe piețele din Marea Britanie și Italia, prin inaugurarea de noi locații ȋn Londra, în septembrie 2023, și Roma și Milano, la ȋnceputul anului 2024. Compania vizează extinderea pe piața olandeză.

Catalogul AC&co. include piese esențiale precum tricouri, bluze și lenjerie intimă, piese clasice precum jachete, treninguri și încălțăminte, precum și articole de lux accesibile, precum smokinguri și costume. Produsele sunt realizate din materiale care resping apa și petele, sunt ușor de călcat și nu se șifonează.

Citeste si:
Studiu: Cum ar proceda românii dacă supermarketurile și hypermarketurile ar fi închise în weekend?
Studiu: Cum ar proceda românii dacă supermarketurile și hypermarketurile ar fi închise în weekend?

Utilizarea materialelor premium și păstrarea unui preț accesibil sunt posibile datorită asocierii cu Altinyildiz Textile, compania soră a AC&co. Cu peste 70 de ani de experiență, producătorul turc este renumit pentru produsele textile de înaltă calitate.

Altinyildiz Textile furnizează materiale de calitate superioară unui număr mare de jucători globali din industria modei, începând cu 1997. Parteneriatul cu acest producător permite AC&co. să ofere aceeași calitate ca și alte branduri internaționale de modă masculină, dar la prețuri accesibile, spre deosebire de concurenții săi din piață.

AC&co. și-a extins semnificativ prezența în România, de la inaugurarea primului magazin, în 2017. Acum se mândrește cu locații în București, Constanța, Craiova, Galați, Satu Mare etc. Deschiderea de noi magazine și creșterea prezenței online pe platforme de modă renumite precum Zalando fac parte din strategia AC&co. de a aduce marca și mai aproape de clienți. În total, compania operează în prezent peste 350 de magazine la nivel mondial, în 16 țări.

AC&co. reprezintă eleganța atemporală și sofisticarea modernă în moda masculină. Colecțiile lor sunt meticulos create pentru a atrage bărbatul de afaceri urban, care apreciază stilul casual, clasic-modern. De la ocazii formale până la weekend-uri relaxante, AC&co. oferă opțiuni elegante pentru fiecare eveniment.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Turcii de la AC&co. vor deschide 6 noi magazine de haine pentru bărbați și lansează primul shop online în România