Lectură de un minut

24 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Zalando a creat o secțiune specială pentru branduri de lux în platforma sa

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Zalando a deschis o nouă secțiune pentru mărcile de designer în magazinul său online și în aplicația sa. Noua platformă ar trebui "să fie percepută ca un magazin de lux". 

Noua secțiune ar trebui să se arate ca un magazin de lux și să ofere o experiență de cumpărături de tip boutique pentru mărcile de designer, a declarat directorul general al Zalando Nordics & Benelux, Fabio Baum, într-un interviu acordat RetailDetail.

„Putem observa că clienții caută din ce în ce mai mult inspirație, personalizare și experiențe noi și captivante. De asemenea, aceștia sunt în mod constant mai interesați de mărcile de designer pe Zalando, căutările de mărci de lux pe Zalando fiind în continuă creștere", detaliază Lena-Sophie Roeper, Director of Designer & Luxury.

De asemenea, Zalando a atras-o pe Rina Sawayama, muziciană și actriță britanico-japoneză, pentru un parteneriat de un an: ea va deveni ambasadoarea ofertei sale de designer și lux. Anul trecut, compania a introdus deja "Stories at Zalando", un instrument vizual care evidențiază tendințele în modă și cultură și colaborările exclusive.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Zalando a creat o secțiune specială pentru branduri de lux în platforma sa