Lectură de 2 minute

08 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Topgel a cumpărat producătorul de înghețată Bonetta din Brăila

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Topgel anunță achiziția producătorului și distribuitorului român de înghețată Secret Prod din Brăila, cunoscut pentru marca Bonetta, prezentă în sud-estul României.

Secret Prod, cu o cotă de piață de 3%, a fost înființată în anul 1994, având ca obiect de activitate producția și distribuția de înghețată. Compania are un parc de 4.000 de congelatoare distribuite zonal și colaborează cu 5.000 de clienți prezenți în zona de sud-est a țării, în aproximativ 10 județe.

Prin această achiziție, Topgel va adăuga în portofoliu alte două puncte de lucru în Brăila și Vaslui, întărindu-și rețeaua de livrare, distribuție și comercializare de produse la nivel național.

Astfel, Topgel va fi prezentă în toată zona de sud-est a țării, în județele Brăila, Galați, Constanța, Vaslui, Călărași, Ialomița, Argeș, Prahova și Vrancea.

„Ne dorim să fim și mai aproape de consumatorii noștri, să le facem produsele Topgel din ce în ce mai accesibile în proximitatea lor, atât în ceea ce privește produse de înghețată cât și produsele de patiserie, mizăm tot mai mult pe o strategie de extindere la nivel național”, a declarat spune Bianca Popa, director de marketing al Topgel.

Topgel, situat în clasamentul primilor trei jucători de pe piața de înghețată din România, are o istorie de 27 de ani. Portofoliul său cuprinde peste 50 de sortimente și arome de înghețată, aproximativ 20.000 de clienți în întreaga țară, 400 de angajați, 24 de puncte de distribuție și o flotă proprie, formată din 200 auto frigorifice pentru înghețată, 75 autoutilitare pentru produse de patiserie și un camion frigorific.

În luna mai, Topgel, producător român de înghețată și sortimente de patiserie cu sediul lângă Craiova, a anunțat că investește un milion de euro într-o nouă linie pentru producția de napolitane și vrea să intre în rețelele de retail cu sortimente de înghețată dedicate.

Citeste si:
ROCA Industry cumpără producătorul de uși Workshop Doors pentru 30 de milioane de lei și ajunge la 9 companii în portofoliu
ROCA Industry cumpără producătorul de uși Workshop Doors pentru 30 de milioane de lei și ajunge la 9 companii în portofoliu
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Topgel a cumpărat producătorul de înghețată Bonetta din Brăila