Lectură de un minut

12 Apr 2022 - Știri și Noutăți

TEX, brandul de haine exclusiv Carrefour, lansează colecția dedicată sezonului de primăvară

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

TEX, brandul de haine exclusiv Carrefour, lansează colecția dedicată sezonului de primăvară, dar și o ediție capsulă cu tematică specială pentru sărbătorile pascale.

Nou colecție conține bluze navy, jeansi Waterless, rochii cu imprimeu și topuri în culori pastelate, dar și seturile pentru sport și relaxare.

Alături de colecția dedicată sezonului, TEX lansează cu ocazia sărbătorilor pascale o colecție capsulă, alcătuită din tricouri, pijamale și haine pentru cei mari și mici, cu ilustrații tematice, disponibilă din 1 aprilie în toate magazinele Carrefour, cât și online, unde clienții pot beneficia de livrare rapidă în toată țara, livrare prin Bringo în 90 minute, retur gratuit 30 de zile, livrare gratuită pentru comenzile de peste 150 lei, plata în rate și livrare prin Click & Collect.

Cu fiecare nouă colecție, TEX continuă demersurile pentru o modă sustenabilă, sub umbrela TEX Responsabil, realizând haine prietenoase cu mediul și având în vedere patru piloni: Bio, Reciclat, Waterless și Protejarea pădurilor. Articolele TEX aflate sub aceste etichete sunt realizate din bumbac bio obținut din agricultură ecologică, din materiale reciclate și prin diferite procedee mai puțin poluante, care reduc consumul de apă folosit în mod normal. De asemenea, prin procesul TEX de Protejare a Pădurilor, hainele nu mai trec prin etapa de vopsire, culoarea fiind integrată direct în procedeul de fabricare, rezultând un consum redus de CO2, de apă și de electricitate față de modul clasic de fabricare.

TEX a contribuit la ajutorul pe care ONG-uri precum Crucea Roșie, Asociația Magic, Fundația FARA îl oferă în contextul actual, donând perne, pilote, pături, seturi de prosoape, haine de corp, șosete pentru bebeluși și multe altele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  TEX, brandul de haine exclusiv Carrefour, lansează colecția dedicată sezonului de primăvară