Lectură de 3 minute

07 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Carrefour România și BT Direct lansează Card Direct de la Carrefour, cu finanțare pe loc și 5% bani înapoi pe card

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Carrefour România și BT Direct, divizia de consumer finance a Grupului Financiar Banca Transilvania, lansează un nou card de cumpărături cu extra beneficii în magazinele Carrefour. Cu noul Card Direct de la Carrefour, o persoană poate obține finanțare pe loc și, ulterior, 5% din valoarea cumpărăturilor realizate prin plată integrală în magazinele Carrefour și online, pe Carrefour.ro.

Carrefour România și BT Direct oferă astfel o modalitate simplă de finanțare pe loc, care le permite clienților să achiziționeze toate produsele de pe lista de cumpărături și totodată să își optimizeze bugetul, primind o parte din suma cheltuită.

„Prin cardul lansat împreună cu partenerii de la BT Direct, extindem acest univers și oferim românilor posibilitatea de a-și cumpăra produsele dorite, alimentare sau non-alimentare, într-o manieră chiar mai economică și sigură. Cu această ofertă unică în România, contribuim totodată la protejarea puterii de cumpărare a clienților noștri.”, a declarat Julien Munch, CEO Carrefour România.

Cardul este disponibil pentru toți clienții Carrefour și poate fi obținut în hypermarket-urile Carrefour, printr-o procedură simplificată. Utilizatorul beneficiază de finanțare pe loc de până la 40.000 de lei și de 5% bani înapoi pe card pentru orice achiziție ulterioară, realizată prin plată integrală cu Cardul Direct de la Carrefour în magazinele fizice multiformat (hypermarket, supermarket, magazine express și Supeco) și prin canalul online, Carrefour.ro.

În același timp, cardul poate fi folosit la orice comerciant, inclusiv pentru plata integrală a facturilor, însă beneficiul de 5% bani înapoi pe card este exclusiv în cadrul Carrefour, iar procentul returnat în cazul altor comercianți este de 2%.

Cu noul Card Direct de la Carrefour, clienții pot face cumpărături în magazine sau online, cu 0% dobândă în perioada de grație, de până la 55 de zile; plăți contactless pentru cumpărături de până la 100 lei; plăți cu telefonul mobil prin aplicația BT Pay, precum și retrageri de numerar.

Mai mult, cardul permite și plata în rate fără dobândă, direct la POS. Un alt avantaj este faptul că ratele se pot face la cumpărături de oriunde din țară sau străinătate, din orice magazin fizic sau online, cu plata integrală. La minimum 500 de lei cheltuiți, tranzacția se poate împărți în 3 rate fără dobândă sau între 4 și 36 de rate, cu doar 1% dobândă lunară, prin programul Rate Oriunde, iar beneficiul poate fi activat prin SMS.

Cardul vine cu opțiuni multiple pentru rambursarea ratelor:

Citeste si:
Legea Cashback crește numărul de POS-uri în România: de 7 ori mai multe solicitări de instalare POS-uri la Global Payments
Legea Cashback crește numărul de POS-uri în România: de 7 ori mai multe solicitări de instalare POS-uri la Global Payments
  • la automatele BT Express de la Banca Transilvania;

  • prin sistemul Paypoint, la orice terminal de plată;

  • prin aplicația Pago, instalată pe telefon;

  • prin transfer interbancar;

  • prin ordin de plată predefinit prin BT24 Internet Banking sau Mobile Banking.

Carrefour România oferă numeroase posibilități de a face cumpărături: direct în cele peste 360 de magazine din țară, unde, cu aplicația Carrefour și casele de marcat Self Service, sesiunea de shopping devine rapidă și ușoară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect: www.carrefour.ro și platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour România și BT Direct lansează Card Direct de la Carrefour, cu finanțare pe loc și 5% bani înapoi pe card