Lectură de 2 minute

29 Mar 2021 - Știri și Noutăți

Premieră: Tazz by eMAG și Edenred România introduc plata online cu cardurile de masă

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Tazz by eMAG și Edenred România anunță lansează primei soluții de plăți online cu carduri de masă într-o aplicaţie de livrări rapide, pentru comenzi de mâncare.

Primul de acest tip din România, parteneriatul este și o inovație tech, ce permite integrarea completă emitent – platformă – restaurante. Disponibilă pentru o multitudine de locații prezente în aplicaţia Tazz by eMAG, plata cu tichete de masă devine, astfel, un beneficiu exclusiv al utilizatorilor Edenred.

Aceștia trebuie să înroleze cardul Edenred Ticket Restaurant în aplicația Tazz by eMAG, urmând paşii indicaţi, ulterior procesul de plată fiind identic cu cel utilizat pentru cardurile bancare folosite până acum în aplicaţie. Utilizatorii pot consulta soldul disponibil pe cardul de masă direct în aplicaţia Tazz by eMAG, fără a mai fi necesară accesarea aplicației MyEdenred şi pot achita online masa de prânz comandată la birou sau acasă, de la restaurante din 23 de orașe din țară în care Tazz by eMAG este prezent.

Mihai Brenda, CCO Tazz by eMAG: „Ne uităm permanent la trendurile din piață, dar și din aplicație, pentru că ne dorim să înțelegem noul comportament de consum al comunităților din România, ce diferă de la o zonă la alta. Elementul comun al clienților Tazz by eMAG este însă dorința de a se bucura de o varietate cât mai mare de gusturi, arome și ingrediente. Am observat o apetență crescută pentru preparatele realizate din ingrediente locale, puse în valoare de bucătari români foarte talentați. Prin parteneriatul cu Edenred le oferim, astfel, în premieră, o oportunitate suplimentară de a savura aceste meniuri”.

Restaurantele au fost vizibil influențate, în ultima perioadă, de adopția unor obiceiuri alimentare mai sănătoase în rândul românilor și de implementarea noilor modalități de plată – reflectând exigențele consumatorilor față de serviciile oferite în industria ospitalității, inclusiv de rapiditatea plasării comenzilor și opțiunile pentru plata acestora. Astfel, digitalizarea accelerată din industria ospitalității le asigură clienților o experiență mai rapidă și personalizată, iar platformele de livrări au un rol important în susținerea restaurantelor în acest demers.

Tazz by eMAG este o aplicație pentru food ordering sau orice produse necesare pentru casă, cu livrare rapidă, în cateva minute, rezultatul parteneriatului încheiat în toamna lui 2019 între eMAG și EuCeMananc.

Edenred este platformă ce oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), flote auto şi mobilitate (carduri de combustibil, soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport), stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale).

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Premieră: Tazz by eMAG și Edenred România introduc plata online cu cardurile de masă