Lectură de 2 minute

13 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Taco Bell a ajuns la 11 restaurante pe plan local

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group continuă expansiunea restaurantelor fast-food Taco Bell la nivel național și inaugurează o nouă locație în Brașov. Cea de-a doua unitate din oraș este situată în Centrul Comercial AFI Palace Brașov.

Taco Bell a împlinit anul acesta, în luna octombrie, trei ani de la lansarea pe piața din România, timp în care s-a extins la nivel local prin deschiderea de noi restaurante. Până în prezent, Taco Bell a adăugat în portofoliu:

  • 11 restaurante, cea de-a doua unitate din Brașov fiind cea mai recent adaugată în portofoliu;
  • 7 orașe din țară: București, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Ploiești, Constanța și Brașov.

La aproape un an de la deschiderea primului restaurant din Brașov, Taco Bell inaugurează o nouă unitate, de data aceasta în Centrul Comercial AFI Palace Brașov. Restaurantul este o unitate de tip inline, care dispune de o suprafață de aproximativ 200 mp și 40 de locuri de tip Hub Tables sau Low Couch Seating, având o bucătărie deschisă, care le permite clienților să vadă cum este preparată comanda, acces la WiFi nelimitat și prize USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile.

„Deși anul 2020 a fost plin de provocări pentru industria HoReCa, suntem bucuroși să inaugurăm un nou restaurant, în Brașov. Nu întâmplător am ales să deschidem a doua unitate în acest oraș. Am identificat o cerere mare din partea fanilor în acest oraș și iată-ne aici, din nou, alături de toți consumatorii dornici să încerce produsele originale, de inspirație mexicană. În plus, dorim să îi asigurăm pe toți clienții noștri că, în această perioadă, am implementat toate măsurile sanitare suplimentare, astfel încât să se poată bucura de aceeași experiență Live Más într-un mediu sigur.”, a spus Costică Mișaca, Director General Taco Bell România.

Prin inaugurarea unității din Brașov, Taco Bell a creat 25 de locuri de muncă. În meniul restaurantului sunt incluse preparate de inspirație mexicană, precum: Crunchy Taco, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme, Nachos Supreme sau Churros, Taco Supreme, Mexican Fries și altele.

Momentan, restaurantul Taco Bell din Brașov este deschis doar pentru comenzile la pachet, urmând ca din 16 noiembrie să fie disponibilă și livrarea la domiciliu, prin intermediul colaboratorilor specializați.

O mutare recentă în linia de conducere a Sphera Franchise Group, operatorul francizelor KFC, Pizza Hut și Taco Bell, a însemnat numirea lui Călin Ionescu în poziția de Director General Executiv al companiei. Poți citi mai multe informații aici.

Citeste si:
Felix Pătrășcanu, co-fondator FAN Courier, devine membru al Board of Advisors în cadrul Evamar
Felix Pătrășcanu, co-fondator FAN Courier, devine membru al Board of Advisors în cadrul Evamar
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Taco Bell a ajuns la 11 restaurante pe plan local