Lectură de 2 minute

17 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Taco Bell deschide cel de-al doilea restaurant în Constanța

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group, operatorul în sistem de franciză al lanțului de restaurante Taco Bell pe plan local, deschide cea de-a doua unitate a brandului în orașul Constanța. Noul restaurant este situat la etajul 1 al centrului comercial City Park, în zona de food court, la adresa Bulevardul  Alexandru Lăpușneanu 116C și are o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați. 

Astfel, rețeaua Taco Bell a ajuns la un număr de 14 unități, în 9 orașe ale țării, ca urmare a unei strategii de business ce vizează expansiunea, digitalizarea și inovația.

În ziua deschiderii, fanii vor surprize de inspirație mexicană, precum: Crunchwrap Supreme, Chalupa Supreme, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Nachos Supreme sau Churros. Noua locație are 20 de angajați.

Restaurantul Taco Bell City Park Mall funcționează zilnic în intervalul orar 10 – 22, fiind deschis atât pentru servirea în incintă, cât și pentru takeaway.

„Cererea ridicată din partea fanilor ne-a demonstrat că experiențele #livemas merită repetate, iar pe acest lucru am mizat atunci când am înaintat planurile pentru deschiderea celui de-al doilea restaurant Taco Bell din orașul Constanța. Începând de astăzi, constănțenii sunt așteptați cu o serie de surprize și oferte dedicate și în Taco Bell City Park Mall, care respectă standardele de calitate și inovație cu care i-am obișnuit pe consumatorii fideli ai brandului”, a spus Costică Mișaca, director general Taco Bell România.

De asemenea, clienții au la dispoziție serviciul Comandă și Ridică, prin care pot comanda produsele preferate de oriunde doresc, iar ulterior să le preia personal de la cel mai apropiat restaurant. Pentru livrarea la domiciliu, brandul a încheiat parteneriate cu mai mulți colaboratori specializați, respectiv: Glovo, Takeaway, Tazz și Bolt.

Începând cu septembrie 2021, salariile oferite pentru postul de Crew member au fost majorate ajungând la un venit net de 2.500 de lei după luna a treia de colaborare (pentru program full time). Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusul de performanță, conform criteriilor interne de acordare.

Sphera Franchise Group S.A. este unul dintre eci mai mari jucători din industria de food service din România și deține companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul operează peste 170 de restaurante pe cele trei piețe, dintre care 148 în România și are peste 4.700 de angajați.

Citeste si:
Protest al angajaților Carrefour: ce cer aceștia de la gigantul francez
Protest al angajaților Carrefour: ce cer aceștia de la gigantul francez

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Taco Bell deschide cel de-al doilea restaurant în Constanța