Lectură de 2 minute

03 Oct 2018 - Știri și Noutăți

Taco Bell aniverseaza un an de prezenta in Romania

Abonează-te pe  
In urma cu un an, in backstage-ul Taco Bell aveau loc ultimele retusuri pentru lansare. Pe 12 octombrie, brandul aniverseaza un an pe piata locala. Insa, pana atunci, isi sarbatoreste, pentru prima data, ziua de nume in Romania, caci, in 2018, 4 octombrie este Taco Day in 20 de tari din lume. Petrecerea incepe maine, cand Taco Bell declara deschise #zileletacobell printr-un combo aniversar, gata de savurat in doi, in toate restaurantele, intre 4-12 octombrie.
 

Pe 12 octombrie 2017, Sphera Franchise Group deschidea primul restaurant Taco Bell din Romania, in Centrul comercial Baneasa Shopping Center din Bucuresti. Entuziasmul din saptamanile de dinainte de deschidere a culminat cu peste 2.000 de clienti in prima zi la Taco Bell, un record absolut de vanzari pentru reteaua Taco Bell in Europa in prima saptamana si cozi care au durat saptamani la rand. Intre timp, Taco Bell a deschis alte doua locatii in Bucuresti, in Mega Mall, respectiv ParkLake Shopping City

Mark Hilton, CEO Sphera Group a completat: „In urma cu un an, il cunosteam pe fanul Taco Bell #1 din Romania, primul client al brandului, la deschiderea oficiala. De atunci, fanii au venit in numar mare la Taco Bell, iar cel mai bun mod de a sarbatori aniversarea este, desigur, alaturi de ei, cei care ne-au lasat sute de comentarii atunci cand au aflat ca brandul vine in Romania, care au fost dispusi sa astepte ore in sir la cozi pentru a descoperi produsele, care ne-au ajutat sa fim tot mai buni si care au revenit in nenumarate randuri in restaurantele noastre pentru a se bucura de gustul unic, de inspiratie mexicana. Pentru ei, lansam acum si Zilele Taco, sarbatoarea care completeaza universul brandului, si continuam calatoria Live Mas impreuna

Zilele Taco in Romania

Intre 4-12 octombrie, fanii sunt asteptati la #zileletacobell in restaurante, cu un meniu special, care include 4 tacos, alaturi de 2 portii de cartofi sau de nachos si 2 bauturi racoritoare, la un pret promotional.

In prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell in 27 de tari din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internationala a brandului vizeaza 1.000 de locatii pana in 2022. Compania si francizele sale opereaza peste 7.000 de restaurante care genereaza vanzari de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vanzari globale de 15 miliarde de dolari si cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, pana in 2022.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Taco Bell aniverseaza un an de prezenta in Romania