Lectură de un minut

17 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Start-upul românesc Flip se extinde în Bulgaria

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Flip.ro, start-upul românesc care vinde produse recondiționate, anunță intrarea pe piața din Bulgaria, la numai câteva luni după intrarea eMAG Ventures în acționariatul companiei.

Platforma numără deja peste 100.000 de clienți în România, iar anul trecut a înregistrat vânzări de 13,4 milioane euro, de patru ori mai mult față de 2020. Echipa s-a dublat de la 50 la 100 de angajați. După intrarea eMAG Ventures în acționariatul companiei, Flip a beneficiat de investiții menite să îmbunătățească experiența de shopping online a clienților, de la transport sau packaging, dar și în dezvoltarea de servicii și produse noi.

În Bulgaria, Flip își propune să atragă 20.000 de clienți în următorul an.

În toamna anului trecut, Flip a atras prima investiție de accelerare de la eMAG Ventures în valoare de 1,5 milioane euro.

eMAG Ventures este un program de investiții pentru companii de tehnologie care aduc inovații în produse și servicii adresate direct sau indirect clienților finali.

Înființat în noiembrie 2019, Flip vinde și cumpără electronice recondiționate și second hand online. Flip este un marketplace de produse recomercializate care oferă condiții de vânzare asemănătoare produselor noi: drept de retur în 30 zile și garanție 12 luni. Recommerce este unul dintre jucătorii care activează pe aceeași piață ca Flip.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Start-upul românesc Flip se extinde în Bulgaria