Lectură de 2 minute

31 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Sportisimo a atins pragul de 50 de magazine la nivel național

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Sportisimo inaugurează primul magazin din Vaslui și atinge pragul de 50 de magazine deschise la nivel național. Noul magazin este situat la Funshop Park Vaslui și se întinde pe o suprafață de 739.96 mp. 

Sursa foto: sportisimo

Sportisimo marchează ziua deschiderii, pe 31 mai, cu o promoție de 15% la toate produsele din gama Adidas disponibile în oricare magazin Sportisimo din țară. Clienții sunt așteptați în magazin să descopere numeroase produse, de la echipamentele sportive, la îmbrăcăminte și încălțăminte de la o varietate de branduri de renume, la prețuri accesibile.

Planurile noastre urmăresc atât consolidarea, precum și extinderea prezenței noastre pe piața din România, iar inaugurarea unui nou magazin este un pas important în realizarea acestor obiective. Mai mult, până la finalul anului 2023, avem în plan deschiderea a patru noi magazine în orașele București, Brașov, Alba Iulia și Craiova.

Petru Andronic, Country Manager Sportisimo România

Sportisimo, prezent de șapte ani pe piața din România, își menține ritmul de expansiune și are în plan deschiderea a patru magazine până la finalul anului, iar obiectivul pentru următorii cinci ani este să își dubleze rețeaua.

Sportisimo, prezent de șapte ani în România, deține 50 de magazine pe piața locală și un shop online. Retailerul are colaborări directe cu brandurile internaționale, ceea ce îi oferă avantajul de a avea o gamă variată de produse de cea mai bună calitate la prețuri competitive. Sportisimo a început ca o mică afacere de familie, în 1999, iar în prezent deține cea mai variată gamă de echipamente sportive pe piața comercială din Cehia și Slovacia. Pe lângă e-shop, momentan compania are peste 200 de magazine în Europa, din care 113 sunt în Cehia, 51 în Slovacia, 7 în Ungaria , 2 în Bulgaria și 1 în Croația.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sportisimo a atins pragul de 50 de magazine la nivel național