Lectură de 3 minute

03 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Mega Mall București introduce plata contactless pentru parcare

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Începând cu data de 3 mai, plata parcării la Mega Mall București se va face mai ușor. Clienții vor putea achita direct la terminalele de ieșire din barieră, contactless, prin card sau telefon.  
 

Sursa foto: Mega Mall/ Facebook

Plata la automat se va putea efectua și în situația pierderii tichetului eliberat la intrarea în barieră, prin introducerea numărului de înmatriculare în APM-ul de plată, astfel că nu va mai exista un cost suplimentar perceput în ipoteza pierderii tichetului de parcare.

O altă noutate este sistemul video performant care permite recunoașterea fidelă a autoturismului, întărind astfel siguranța pe timpul parcării în incinta Mega Mall București.

Prin implementarea sistemului de plată contactless în parcarea de la Mega Mall, punem la dispoziția clienților noștri o soluție rapidă și comodă pentru achitarea tarifelor de parcare. Având în vedere nevoile clienților care optează pentru vizite scurte, oferim în continuare bonusul de două ore gratuite de parcare, pentru a asigura o experiență cât mai plăcută tuturor vizitatorilor.

reprezentanții Mega Mall București

Mega Mall București este unul dintre centrele comerciale din București, inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total cca. 200.000 metri pătrați și face parte din portofoliul NEPI Rockcastle. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 76.000 de metri pătrați, dispuși pe 5 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de aproximativ 3.000 de locuri dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate de restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un concept modern de spații de distracții, operat de TrickShot Mega Mall, sală de jocuri deschisa non-stop, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Mango, Peek & Cloppenburg, Guess, POEMA, DIKA, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Notino, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Bigotti, Adidas, Nike, JD Sports, Foot Locker, Lee Cooper, Douglas, Nala, NEXT, Tommy Jeans, Hervis, ECCO, HUMANIC, Benvenuti, Sportisimo, Intersport, MAC, Aldo, B&B Collection, Kultho sau iStyle. Oferta de foodcourt cuprinde cafenele precum Manufaktura și, din 2017, restaurante ca Taco Bell, McDonalds și Trickshot Mega Mall, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu biliard și bowling. Tot la Mega Mall Bucuresti au fost deschise primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz și Burger King din România. În decembrie 2019, a fost inaugurată cafeneaua-concept Starbucks, amenajată sub formă de insulă. Începând cu noiembrie 2022, vizitatorii Mega Mall București pot descoperi primul magazin fizic epantofi.ro la parter cu zonă Modivo la nivelul 1.

Citeste si:
Analiză MerchantPro| Piața de eCommerce crește lent, dar sigur: cele mai active domenii din primul trimestru
Analiză MerchantPro| Piața de eCommerce crește lent, dar sigur: cele mai active domenii din primul trimestru
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Mall București introduce plata contactless pentru parcare