Lectură de 2 minute

22 Feb 2023 - Știri și Noutăți

SMS Metallurgy România își mută biroul în Equilibrium 1, dezvoltat de Skanska

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

SMS Metallurgy România alege Equilibrium 1 pentru a-și reloca biroul din București și ocupă, astfel, ultimul spațiu de birouri disponibil în prima clădire a complexului Equilibrium dezvoltat de Skanska în zona de Nord a Capitalei.

Sursa foto: Skanska

SMS Metallurgy România este reprezentanța pe plan local a SMS group, cu o istorie de peste 150 de ani. SMS Metallurgy România, în forma actuală, este activă pe piața românească din anul 2004 și oferă sprijin companiilor din cadrul grupului prin servicii de suport în vânzări și achiziții de tehnologie și părți din utilaje specifice domeniului metalurgic și prin producția de software pentru automatizarea produselor grupului.

Decizia SMS Metallurgy România de a reloca operațiunile companiei în Equilibrium 1 face parte din planul de susținere a dezvoltării companiei și creșterii echipei în România, în viitor.

SMS Metallurgy România va deveni operațional în Equilibrium 1 începând cu luna iulie 2023.

Închirierea ultimului spațiu de birouri disponibil în Equilibrium 1 încheie o perioadă intensă în care Skanska a semnat contracte cu un număr important de parteneri precum Iron Mountain, Secom Healthcare, Newton, Moov Leasing, Elegance Decor, Caliz Box, DBH sau Fly Go. În plus față de aceste noi colaborări, Skanska a susținut inclusiv nevoia de extindere a spațiilor pe care companii partenere le ocupau deja în Equilibrium, precum Signal Iduna.

Pe lângă spațiile flexibile de birouri și retail, complexul beneficiază de un spațiu verde de 3.500 metri pătrați accesibil întregii comunități, soluțiile sustenabile implementate în clădire cu impact pozitiv în reducerile de consum a energiei, apei și electricității și designul concentrat pe flexibilitate stând la baza conceptului pe care întregul proiect Equilibrium a fost dezvoltat.

Pentru operarea clădirii Equilibrium 1, Skanska a contractat 100% energie electrică din surse regenerabile. De asemenea, certificările LEED, Well Health-Safety Rating și pre-certificarea Net Zero Carbon Building pentru Clădirea Equilibrium 2 sunt confirmarea modului în care Equilibrium este construit, cu o atenție specială pentru comfortul, siguranța și sănătatea rezidenților și a utilizatorilor.

Divizia de dezvoltare comercială Skanska România este un dezvoltator de clădiri de birouri. Compania construiește spații accesibile, pline de viață, care prioritizează siguranța și starea de bine a angajaților. Proiectele Skanska dețin certificările LEED, WELL Core & Shell și WELL Health-Safety Rating, o confirmare a respectării principiilor dezvoltării sustenabile, ale eficienței energetice optime și ale asigurării unui mediu de lucru superior.

Citeste si:
Două dintr-o lovitură: rețeaua locală Magazine DIANA se extinde cu două magazine
Două dintr-o lovitură: rețeaua locală Magazine DIANA se extinde cu două magazine

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  SMS Metallurgy România își mută biroul în Equilibrium 1, dezvoltat de Skanska