Lectură de 3 minute

20 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Shopping City Timișoara oferă reduceri de 15% la voucherele de cumpărături în luna ianuarie

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Shopping City TimiÈ™oara prelungeÈ™te perioada cadourilor cu reduceri de 15% pentru voucherele de cumpărături disponibile în centrul comercial. Astfel, în perioada 17-31 ianuarie, clienÈ›ii care sunt înscriÈ™i în aplicaÈ›ia de loialitate SPOT, vor beneficia de 15% discount la achiziÈ›ia cardurilor cadou. Reducerea se aplică pentru cardurile cadou în valoare de 100 RON È™i 50 RON, iar pentru a o accesa, cumpărătorii trebuie doar să prezinte personalului de la Biroul Info Point că au un cont valid în SPOT.

SPOT este o aplicaÈ›ie gratuită È™i poate fi descărcată atât din Google Play, cât È™i din App Store. După descărcarea ei, utilizatorii trebuie doar să îÈ™i creeze un cont È™i să se autentifice în aplicaÈ›ie. Pentru a obÈ›ine punctele de loialitate, aceÈ™tia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Întreaga lună ianuarie, Shopping City TimiÈ™oara are reduceri È™i preÈ›uri mai mici cu până la 70%.

Pe lângă reducerea de 15% pentru cardurile cadou, statutul de membru SPOT îÈ›i aduce extra beneficii È™i îÈ›i oferă posibilitatea de a cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicaÈ›ie pe o gama complexă de recompense È™i premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicaÈ›iei, precum: vouchere de cumpăraturi, experienÈ›e sau premii speciale.

Odată cu acumularea punctelor, statutul din aplicaÈ›ie se schimbă, clienÈ›ii putând accesa trei niveluri: Select Spot (obÈ›inut implicit la autentificare), Premium Spot È™i Elite Spot. Statutul de membru SPOT aduce clienÈ›ilor reduceri la o selecÈ›ie de magazine partenere, experienÈ›e exclusive È™i o mulÈ›ime de extra beneficii.

De asemenea, clienÈ›ii au posibilitatea de a-È™i cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicaÈ›ie pe o gama complexă de recompense È™i premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicaÈ›iei, precum: vouchere de cumpăraturi, experienÈ›e sau premii speciale.

„Se spune că luna ianuarie este cea mai puÈ›in iubită lună a anului: de la Blue Monday la faptul că ajungem la finalul vacanÈ›ei de iarnă. De aceea, Shopping City TimiÈ™oara îÈ™i doreÈ™te să schimbe această perspectivă È™i să prelungească perioada cadourilor cu reduceri importante de până la 70% în cadrul tuturor magazinelor partenere, dar mai ales cu discounturi pentru voucherele cadou – unele dintre cele mai achiziÈ›ionate produse ale centrului comercial”, declară reprezentanÈ›ii Shopping City TimiÈ™oara.

Shopping City TimiÈ™oara deÈ›ine o suprafaţă închiriabilă de 72.000 metri pătraÅ£i È™i pune la dispoziÈ›ia clienÈ›ilor săi 2.700 de locuri de parcare. Acesta găzduieÈ™te branduri de prestigiu internaÈ›ional precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, Peek & Cloppenburg, Reserved, Cropp, House, Sinsay, C&A, New Yorker, LC Waikiki, CCC, Orsay, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Humanic, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Tom Tailor, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri româneÈ™ti apreciate la nivel naÈ›ional. Carrefour a deschis în TimiÅŸoara primul ÅŸi singurul hipermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp.

În luna octombrie a acestui an, Shopping City TimiÈ™oara a lansat SPOT, o aplicaÈ›ie mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte È™i beneficii exclusive, în funcÈ›ie de statutul atins în program.

Citeste si:
Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii
Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Shopping City TimiÈ™oara oferă reduceri de 15% la voucherele de cumpărături în luna ianuarie