Lectură de 3 minute

20 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Shopping City Timișoara oferă reduceri de 15% la voucherele de cumpărături în luna ianuarie

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Shopping City Timișoara prelungește perioada cadourilor cu reduceri de 15% pentru voucherele de cumpărături disponibile în centrul comercial. Astfel, în perioada 17-31 ianuarie, clienții care sunt înscriși în aplicația de loialitate SPOT, vor beneficia de 15% discount la achiziția cardurilor cadou. Reducerea se aplică pentru cardurile cadou în valoare de 100 RON și 50 RON, iar pentru a o accesa, cumpărătorii trebuie doar să prezinte personalului de la Biroul Info Point că au un cont valid în SPOT.

SPOT este o aplicație gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store. După descărcarea ei, utilizatorii trebuie doar să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Întreaga lună ianuarie, Shopping City Timișoara are reduceri și prețuri mai mici cu până la 70%.

Pe lângă reducerea de 15% pentru cardurile cadou, statutul de membru SPOT îți aduce extra beneficii și îți oferă posibilitatea de a cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii speciale.

Odată cu acumularea punctelor, statutul din aplicație se schimbă, clienții putând accesa trei niveluri: Select Spot (obținut implicit la autentificare), Premium Spot și Elite Spot. Statutul de membru SPOT aduce clienților reduceri la o selecție de magazine partenere, experiențe exclusive și o mulțime de extra beneficii.

Retail jobs

De asemenea, clienții au posibilitatea de a-și cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii speciale.

„Se spune că luna ianuarie este cea mai puțin iubită lună a anului: de la Blue Monday la faptul că ajungem la finalul vacanței de iarnă. De aceea, Shopping City Timișoara își dorește să schimbe această perspectivă și să prelungească perioada cadourilor cu reduceri importante de până la 70% în cadrul tuturor magazinelor partenere, dar mai ales cu discounturi pentru voucherele cadou – unele dintre cele mai achiziționate produse ale centrului comercial”, declară reprezentanții Shopping City Timișoara.

Shopping City Timișoara deține o suprafaţă închiriabilă de 72.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 2.700 de locuri de parcare. Acesta găzduiește branduri de prestigiu internațional precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, Peek & Cloppenburg, Reserved, Cropp, House, Sinsay, C&A, New Yorker, LC Waikiki, CCC, Orsay, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Humanic, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Tom Tailor, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri românești apreciate la nivel național. Carrefour a deschis în Timişoara primul şi singurul hipermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp.

În luna octombrie a acestui an, Shopping City Timișoara a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program.

Citeste si:
Studiu: Erodarea puterii de cumpărare a românilor s-a văzut în cumpărăturile de Paște. Calitatea și prețul – decisive în realizarea unei achiziții
Studiu: Erodarea puterii de cumpărare a românilor s-a văzut în cumpărăturile de Paște. Calitatea și prețul – decisive în realizarea unei achiziții

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Shopping City Timișoara oferă reduceri de 15% la voucherele de cumpărături în luna ianuarie