Lectură de un minut

25 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Shiseido lansează un fond de investiții pentru start-up-uri din domeniul cosmeticelor

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Platforma, care va funcționa doar în Europa și Statele Unite, va opera sub numele de Shiseido Long Term Investments for the Future (Lift) și va fi condusă de șeful companiei din Statele Unite, Ron Gee.

Sursa foto: Unsplash

Grupul japonez de produse cosmetice a lansat o platformă pentru piețele sale occidentale dedicată finanțării start-up-urilor din sectorul cosmeticelor. Noul fond de investiții funcționează sub numele Sheido Long Term Investments for the Future (Lift) și are sediul la New York, notează modaes.com.

Platforma face parte din obiectivul companiei de a fi "o companie de wellness și frumusețe personală" până în 2030 și este condusă de șeful Shiseido în Statele Unite, Ron Gee. Compania japoneză nu a precizat care este investiția exactă pe care o va face în start-up-uri din acest sector.

Deocamdată, compania japoneză a făcut deja două investiții inițiale. Prima este în Phyla, o companie americană specializată în îngrijirea pielii prin intermediul probioticelor. Cea de-a doua investiție este în Patricks, o companie australiană specializată în produse cosmetice pentru bărbați. Deocamdată, compania se așteaptă să continue să investească în astfel de companii pe tot parcursul anului 2024.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Shiseido lansează un fond de investiții pentru start-up-uri din domeniul cosmeticelor