Lectură de 2 minute

16 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Sezamo introduce plata cumpărăturilor cu carduri de masă

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Supermarketul online Sezamo, parte a grupului european Rohlik, a introdus plata cu cardurile de masă Sodexo, ca alternativă de plată, pe lângă cele trei metode deja disponibile: cu cardul bancar online, cu cardul la curier sau cash la curier. Metoda de plată este disponibilă pe site și în aplicația mobilă Sezamo. 

Sursa foto: Sezamo România

Pentru a plăti cu cardul de masă Sodexo, după selectarea produselor dorite, la ultimul pas înainte de "Finalizare comandă", se selectează metoda de plată "Card online", se adaugă datele cardului de masă și se plasează comanda, ca de obicei. Cu acesta se pot achiziționa doar produse alimentare online pe Sezamo.ro, nefiind permise plățile prin POS direct la curier, respectiv pentru plata taxei de transport și tips.

Plata cu cardul de masă Sodexo pe site-ul sezamo.ro este disponibilă pentru toți utilizatorii beneficiului extrasalarial din București și județul Ilfov.

Creșterea prețurilor și inflația se reflectă asupra clienților, pe care Sezamo îi sprijină încă de la lansarea pe piață. Introducerea plății cu cardurile de masă vine în continuarea acțiunilor de susținere a clienților, precum reducerea pragului de comandă minimă pentru livrare gratuită la 200 de lei pentru toată luna iunie.

Sezamo oferă o selecție de peste 12.000 de produse, precum produse proaspete direct de la fermieri autohtoni, alimente de la artizani locali, dar și branduri internaționale de tip supermarket, toate într-un singur loc.

În plus, compania oferă garanția „Banii înapoi garantat” pentru eventualitatea în care clientul nu este mulțumit de un produs, fără întrebări suplimentare. Toate produsele comandate sunt livrate către clienți din depozitul de 12.000 m2 situat în nordul Bucureștiului, în incinta CTPark, care include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată, care permit păstrarea produselor în condiții cât mai bune și reducerea costurile de energie.

Sezamo este un supermarket online, parte din grupul european Rohlik. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik s-a lansat în România în 2022, sub brandul Sezamo. Implementând tehnologie și logistică de vârf la nivel mondial pentru a livra o gamă largă de produse (12000 SKU+), Sezamo oferă o fereastră de livrare de 15 minute, cu livrare în 3 ore de la plasarea comenzii sau livrare programată.

Sodexo BRS România, parte a Grupului Sodexo, operează pe piața din România de peste 24 de ani, oferind companiilor o gamă complexă de beneficii pentru angajați. Peste 35.000 de companii și 2 milioane de angajați folosesc deja produsele Sodexo.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sezamo introduce plata cumpărăturilor cu carduri de masă