Lectură de 2 minute

04 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Selgros sărbătorește 20 de ani în România și lansează o tombolă aniversară cu premii în valoare de 2,2 milioane de lei

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Selgros Cash & Carry sărbătorește, în luna mai, 20 de ani de prezență pe piața din România și marchează momentul printr-o tombolă cu peste 4.000 de premii în valoare totală de 2,2 milioane de lei.

Toți consumatorii sunt așteptați în perioada 3 mai – 6 iunie în magazinele Selgros, unde au șansa de a câștiga săptămânal unul dintre cele 800 de premii în valoare de 500 de lei sau unul dintre cele 8 premii în valoare de 5.000 de lei.

Tombola ”Selgros 20 de ani de pasiune” se desfășoară pe parcursul a cinci săptămâni în cele 23 magazine Selgros din țară și se adresează tuturor cumpărătorilor, de la consumatori finali, la revânzători, HoReCa, firme sau mici antreprenori. Clienții noi pot obține cardul Selgros pe loc, la Biroul de Informații Clienți din fiecare magazin.

Reguli pentru tombola Selgros

Participanții la tombola aniversară trebuie să se înregistreze accesând pagina web www.selgros.ro și să efectueze cumpărături - produse alimentare și/sau nealimentare - în valoare de cel puțin 200 lei (inclusiv TVA) pe o singură factură. Clienții se vor înscrie o singură dată, urmând să fie incluși automat în fiecare tragere la sorți, dacă au efectuat cumpărături în valoare de minimum 200 de lei în săptămâna anterioară.

Peste 2,1 milioane de români - persoane fizice sau juridice - dețin un card activ Selgros.

Selgros Cash & Carry a deschis primul magazin din România, în mai 2001, în Brașov. Rețeaua Selgros a ajuns în prezent la 23 de magazine în cele mai importante orașe din țară și are peste 4.500 de angajați. Selgros a inaugurat în decembrie 2020, la Chiajna, o platformă logistică de 10.000 mp dedicată produselor care au nevoie de temperatură controlată la depozitare.

Oferta standard Selgros include, în prezent, peste 50.000 de articole, provenind de la peste 1.000 de furnizori.

Selgros Cash & Carry este o companie care face parte din grupul Transgourmet, controlat în întregime de Coop Elveția, care deține în prezent 91 de magazine (43 în Germania, 23 în România, 17 în Polonia și 11 în Rusia).

Citeste si:
Program modificat în magazinele Pepco de Paștele catolic. La ce oră se închid unitățile
Program modificat în magazinele Pepco de Paștele catolic. La ce oră se închid unitățile

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Selgros sărbătorește 20 de ani în România și lansează o tombolă aniversară cu premii în valoare de 2,2 milioane de lei