Lectură de un minut

06 Feb 2017 - Știri și Noutăți

Extindere pentru Secom: un nou magazin deschis in Pitesti

Compania specializata in comercializarea produselor cosmetice naturale, Secom, se extinde in zona Argesului si inaugureaza o noua locatie in Pitesti. Cel de-al 11 magazin din portofoliul Secom se lanseaza dupa o investitie de 40.000 de euro.


secom romania
 

Amplasat la adresa str. Victoriei, nr. 1, in apropierea principalelor institutii socio-administrative, magazinul Secom din Pitesti se intinde pe o suprafata de 45 de metri patrati.

Design-ul se remarca prin imbinarea eleganta a vitalitatii naturii cu echilibrul si rigurozitatea stiintei.

Argesenii din zona vor avea acces la toate produsele naturale pentru sanatate si frumusete din portofoliul Secom, consultanta de specialitate si consiliere din partea angajatilor pentru alegerea corecta si personalizata a produselor functie de necesitati. Portofoliul retailerului cuprinde peste 250 de suplimente alimentare naturale care acopera toate ariile terapeutice, dar si o linie speciala de produse naturale pentru frumusete. Printre cele mai cunoscute brand-uri se numara: Alive!, Super Enzymes, Neuro Optimizer, SystemWell, Uro-Care with Cran-Actin si gama destinata sanatatii copiilor – ChildLife Essentials (importator exclusiv in Romania).

Programul de functionare al unitatii este de luni pana vineri de la 8.00 la 20.00, iar sambata de la 9:00 la 14:00.

Citeste si:
2020 pandemic în retailul de beauty. Vanya Panayotova, L'Oreal România: Provocarea actuală este să găsim modalități prin care să putem răspunde nevoii de interacțiune umană

Secom are in tara o retea cu 11 locatii proprii: Bucuresti, Brasov, Bacau, Iasi, Ploiesti, Pitesti, SIbiu, Timisoara.

Sursa foto: facebook Secom Romania.

 

Citeste si:
Rețeaua de cosmetice Sabon se extinde cu un nou magazin în complexul AFI Brașov, deși în pandemie magazinul online a susținut 70% din vânzări
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Extindere pentru Secom: un nou magazin deschis in Pitesti