Lectură de un minut

26 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Schimbări la vârful Le Manoir. Silviu Țolu a devenit noul director de marketing

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Grupul Le Manoir, cu afaceri de peste 10 milioane de euro la nivelul anului 2022, anunță numirea unui nou director de marketing. 

Sursa foto: Le Manoir

Silviu Țolu, din poziția de Marketing Manager, va susține extinderea pe care companiile grupului și-au propus-o pentru următorii doi ani.

Silviu este deținătorul unui MBA în Design, Fashion & Luxury Goods la Bologna Business School și are o experiență semnificativă pe segmentul de bunuri de lux atât ca antreprenor cât și ca colaborator al unor branduri importante precum Dior și angajat al unei multinaționale prezente în România.

”Având în vedere cota din piața locală de luxury și segmentele pe care operează companiile grupului, nu cred că există o provocare profesională mai mare pentru mine în România. Luxul înseamnă în primul rând experiențe de calitate, înseamnă un anume stil de viață și asta ne propunem să oferim clienților noștri pe toate liniile de business”, spune Silviu Țolu.

Printre mărcile internaționale din portofoliul Le Manoir se numără vinuri de la cei mai importanți producători din Franța, Italia, Spania sau Lumea Nouă, precum Bollinger, Delamotte, Salon, Bruno Paillard, Henri Giraud, Joseph Drouhin, Petrus, Penfolds, renumite mărci de delicatese ca Bordier, Cinco Jotas, Joselito, Chocolatier Michel Cluizel, Maxim’s de Paris și multe altele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Schimbări la vârful Le Manoir. Silviu Țolu a devenit noul director de marketing