Lectură de un minut

14 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Schimbări la vârful Grupului Marionnaud: cine preia conducerea unuia dintre cei mai mari retaileri de cosmetice și parfumuri din Europa

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Grupul AS Watson a anunțat numirea lui Kulvinder Birring în funcția de CEO al Grupului Marionnaud și a lui Gabriele Betti în funcția de Adjunct CEO al Grupului Marionnaud, o subsidiară a CK Hutchison Holdings.

Sursa foto: Marionnaud

Kulvinder Birring a fost numit CEO al Watsons China în 2018. Înainte de aceasta, a condus operațiunile Watsons în calitate de Director General al Malaeziei și Indoneziei. În noua sa funcție de CEO al Grupului Marionnaud, va administra portofoliul Marionnaud, care cuprinde peste 730 de magazine offline și online în opt piețe, fiind unul dintre cei mai importanți retaileri de parfumuri și cosmetice de lux din Europa.

Echipa de conducere a Marionnaud, inclusiv Gabriele Betti și Emilio Leon, va lucra în mod sinergic cu Kulvinder Birring în noua sa funcție.

Gabriele Betti, care îndeplinește în prezent funcția de Director General al Marionnaud Franța, Italia și Europa Centrală, va fi promovat în funcția de Adjunct CEO al Grupului Marionnaud. Numirile sunt efective începând cu aprilie 2024.

Grupul AS Watson numește pe Kulvinder Birring (foto stânga) în funcția de CEO al Grupului Marionnaud și pe Gabriele Betti (dreapta) în funcția de Adjunct CEO al Grupului Marionnaud, începând cu aprilie 2024

Marionnaud este unul dintre cei mai mari retaileri de parfumuri și cosmetice din Europa, cu o istorie care datează din anii 1950 în Franța, când Bernard Marionnaud a deschis primul său magazin, permițând femeilor să găsească produse de îngrijire a frumuseții, machiaj și parfumuri de marcă, toate într-o locație convenabilă. Astăzi, Marionnaud are peste 730 de magazine offline și online în opt piețe europene, angajând peste 4.000 de persoane. In Romania, Marionnaud detine 28 de magazine offline si un magazin online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Schimbări la vârful Grupului Marionnaud: cine preia conducerea unuia dintre cei mai mari retaileri de cosmetice și parfumuri din Europa