Lectură de 3 minute

15 Jun 2020 - Știri și Noutăți

Schimbări în echipa de conducere Betty Ice: Iustina Haler-Monoranu este noul director al fabricii din Suceava

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Unilever, unul dintre cei mai mari jucători din piaÈ›a locală de FMCG, ce deÈ›ine în România trei fabrici, a numit-o pe Iustina Haler-Monoranu manager al al fabricii de îngheÈ›ață Betty Ice din Suceava. Afacerea cu îngheÈ›ată a fost preluată de la antreprenorul Vasile Armenean în 2018, care acum a decis să se retragă din business pentru a se dedica altor proiecte.

Responsabilitățile deÈ›inute anterior de Vasile Armenean, fondatorul Betty Ice, au fost preluate din această primăvară de către IonuÈ› Ilie, Manager General al diviziei de îngheÈ›ată din cadrul Unilever South Central Europe.

Anterior, Iustina Haler-Monoranu a ocupat funcÈ›ia de Quality System of Suppliers and Complaints Treating Manager în cadrul Lactalis România. Cu peste 23 de ani experiență în industria alimentară, Iustina a ocupat de-a lungul timpului funcÈ›ii în Procurement, Calitate È™i ProducÈ›ie în Dorna Lactate, precum È™i funcÈ›ia de Șef de fabrică la Mopan Vatra Dornei.

„Este un moment important si emoÈ›ionant. Fondatorul brandului Betty Ice, Vasile Armenean, a hotărât să îÈ™i dedice timpul pentru alte proiecte. Îi mulÈ›umesc pentru tot ce a construit È™i mă bucur că l-am cunoscut È™i că am avut ocazia să lucrăm È™i să creÈ™tem businessul de îngheÈ›ată alături de el È™i de echipa pe care a format-o de-a lungul timpului. În acelaÈ™i timp, îi urez Iustinei bun venit în echipa Unilever South Central Europe! Suntem încântaÈ›i să avem o colegă cu experienÈ›a È™i profesionalismul ei”, declară IonuÈ› Ilie, Manager General al diviziei de îngheÈ›ată din cadrul Unilever South Central Europe.

„Mă bucur să mă alătur echipei Unilever È™i să am ocazia să contribui la dezvoltarea segmentului de îngheÈ›ată din cadrul companiei. Este o provocare È™i, în acelaÈ™i timp o onoare să mă ocup de buna funcÈ›ionare a uneia dintre fabricile cu tradiÈ›ie în România È™i să continui, alături de colegii mei, povestea Betty Ice începută acum peste 26 de ani”, declară Iustina Haler-Monoranu, Manager Fabrică Betty Ice.

Într-un interviu acordat retail.ro, James Simmons, CEO Unilever South Central Europe declara că, dintre cele trei fabrici deÈ›inute de Unilever în România, producătorul de îngheÈ›ată Betty Ice din Suceava a fost cel mai afectat, fiind închis timp de aproximativ o lună în perioada stării de urgență. Compania a introdus în È™omaj tehnic o parte dintre angajaÈ›i, dar nu a apelat la ajutor oferit de statul român, susÈ›inând că au fost companii care aveau o nevoie mai mare de fonduri.

Unilever este unul dintre cei mai importanÈ›i furnizori mondiali de alimente È™i produse de îngrijire personală, prezent în peste 190 de țări, ajungând la 2,5 miliarde de consumatori în fiecare zi. Compania are 155,000 de angajaÈ›i È™i a generat vânzări în valoare de 51 miliarde euro în 2018. Peste jumătate (60%) din businessul companiei se desfășoară pe pieÈ›ele emergente sau în curs de dezvolare. Unilever are mai mult de 400 de branduri ce pot fi găsite în casele din întreaga lume, inclusiv Dove, Knorr, Rexona, Axe, Domestos, Cif, Hellmann’s, Delikat, Dero, Dirt Is Good, Wall’s, Lux, Sunsilk and Surf Lipton, Algida, Ben & Jerry’s, Magnum È™i Betty Ice.

Sursă foto: Elena Veselova/Shutterstock

Citeste si:
Britanicii de la DS Smith, care dețin două fabrici în România, preluați de o firmă americană pentru 6,79 miliarde de dolari în acțiuni
Britanicii de la DS Smith, care dețin două fabrici în România, preluați de o firmă americană pentru 6,79 miliarde de dolari în acțiuni

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Schimbări în echipa de conducere Betty Ice: Iustina Haler-Monoranu este noul director al fabricii din Suceava