Lectură de 2 minute

08 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Săptămâna italiană la Lidl: premii pentru rețetele realizate cu produsele marca Italiamo

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Săptămâna italiană aduce în magazinele Lidl din țară foarte multe produse marca Italiamo, de la paste proaspete, sosuri pentru paste, focaccia, mortadella până la creveți, cârnați, prosciutto și porchetta. În plus, retailerul derulează și un concurs cu premii pentru cele mai interesante preparate româno-italienești.

La categoria brânzeturi, cumpărătorii găsesc săptămâna aceasta în magazine mozzarella de bivoliță, burrata, brânză tare, rasă, provoletta, pecorino romano și mascarponi cu gorgonzola.

Dintre celebrele preparate din carne italienești, clienții Lidl găsesc prosciutto crudo, la prețul de 5,49 de lei pentru 100 de grame, cârnați de porc, tip Strohlghino, mezeluri cu șuncă de Parma, specialitate din carne de porc Porchetta sau salam Milano.

De asemenea, se mai găsesc sosuri de paste: pesto sicilian, la prețul de 7,49 de lei, amestec pentru bruschete, la prețul de 5,99 lei, roșii tocate cu condimente, la 3,29 lei și paste tricolore, la 5,49 lei.

La categoria deserturilor, pe rafturi sunt praline italiene, la 19,9 lei, biscuiți cu cacao și frișcă, la 6,69 lei și înghețată cu tiramisu, la 9,9 lei.

Concurs Lidl Italiamo

Lidl derulează un concurs în care, dacă înscrii un bon de minimum 70 de lei, cu cel puțin un produs Italiamo, poți câștiga unul dintre cele 10 vouchere la cumpărături, de 200 de lei, una dintre cele cinci mașini de făcut paste sau premiul cel mare, un frigider Fram. Competitorii trebuie să realizează o mâncare româno-italienească, să o posteze pe Facebook sau Instagram cu hashtag-ul #Italiamo și să completeze un formular pe care îl găsesc pe site-ul companiei. Concursul se desfășoară în perioada 7-13 februarie 2022.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ peste 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Citeste si:
Ghinioanele se țin scai de Lidl. Retailerul retrage un alt produs care poate declanșa boli gastrointestinale severe
Ghinioanele se țin scai de Lidl. Retailerul retrage un alt produs care poate declanșa boli gastrointestinale severe
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Săptămâna italiană la Lidl: premii pentru rețetele realizate cu produsele marca Italiamo