Lectură de 2 minute

23 Aug 2023 - Știri și Noutăți

România a doborât recordul mondial, deținut de Snoop Dogg, pentru cel mai mare cocktail din lume

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Casa Dimitrie Bolitineanu, cea mai nouă locaÈ›ie din portofoliul the villa. È™i una dintre bijuteriile arhitectonice ale BucureÈ™tiului, È™i-a redeschis porÈ›ile marÈ›i seară cu o petrecere tematică în cadrul căreia a fost doborât recordul mondial pentru cel mai mare cocktail paradise, deÈ›inut anterior de celebrul rapper american Snoop Dogg

Sursa foto: The Villa

La locaÈ›ia din Negustori 16 au fost aduÈ™i pe parcursul zilei 290 de litri de Gin Wembley, 100 de litri de Caisată Bran È™i 180 de litri de suc de portocale Granini pentru a realiza cel mai mare cocktail paradise din lume. Momentul a fost unul special nu doar prin prisma recordului, ci È™i prin faptul că fiecare participant a fost invitat să se implice active, adăugând ingredientele necesare într-un recipient imens.

După creearea acestui cocktail uriaÈ™, fiecare participant a avut ocazia să se semneze pe un panou imens, astfel încât numele lor să rămână imortalizat.

Evenimentul de deschidere a noii locaÈ›ii the villa. Event House a avut ca temă "Fii Barbie pentru o Seară", participanÈ›ii au fost încurajaÈ›i să poarte È›inute în nuanÈ›e de roz pentru a recrea atmosfera jucăușă È™i glam a celebrului film.

În cadrul ”Casei Dimitrie Bolintineanu” au fost amenajate mai multe zone, precum cea de cocktail, cea de party, unde un DJ renumit a mixat întreaga seară, sau ”Barbie wall”, unde invitaÈ›ii au avut ocazia de a se fotografia într-o cutie de păpușă Barbie în mărime naturală.

”Casa Dimitrie Bolintineanu”: Arhitectura È™i istoria îmbrățiÈ™ând prezentul

Având o istorie de peste 100 de ani, ”Casa Dimitrie Bolintineanu” a primit numele de la celebrul scriitor È™i om politic, autor al unuia dintre primele romane scrise în limba română, Manoil. Bolintineanu a trăit ultimul an din viață în această vilă cochetă amplasată într-o zonă plină de istorie din BucureÈ™ti.

După ce a intrat în portofoliul the villa., casa a fost renovată complet cu ajutorul unor arhitecÈ›i renumiÈ›i, obiectivul fiind de a îmbina armonios istoria bogată a locului cu evenimentele secolului XXI pe care le va găzdui de acum înainte.

Citeste si:
Paște 2024: AFI Cotroceni, singurul mall din București care va fi deschis inclusiv pe 5 mai
Paște 2024: AFI Cotroceni, singurul mall din București care va fi deschis inclusiv pe 5 mai

Casa are o surafață totală de 762 de metri pătraÈ›i, distribuiÈ›i pe 3 niveluri. LocaÈ›ia principală de la parter are o suprafață de 250 de metri pătraÈ›i, este dotată cu sistem audio-video de ultimă generaÈ›ie, parcare, curte interioară, zonă de bar È™i catering sau sistem de alarmă pentru incendii. Mansarda are o suprafață de 175 de metri pătraÈ›i È™i poate găzdui până la 100 de participanÈ›i simultan.

”Casa Dimitrie Bolintineanu” este disponibilă pentru evenimente private È™i poate fi închiriată în două variante, integral sau doar locaÈ›ia principală.

the villa. Event House este un spaÈ›iu de evenimente în inima BucureÈ™tiului, care îmbină arhitectura istorică cu nevoile contemporane. Cu o gamă variată de facilități È™i o echipă experimentată, the villa. Event House este destinat organizării de evenimente de toate tipurile È™i dimensiunile.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  România a doborât recordul mondial, deÈ›inut de Snoop Dogg, pentru cel mai mare cocktail din lume