Lectură de un minut

27 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Waterdrop lansează noua gamă de Microdrinks Koko Piña

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Waterdrop, producătorul de Microdrinks și recipiente reutilizabile pentru apă, vine în ajutorul consumatorilor cu o lansare tematică de sezon, noua gamă de Microdrinks Koko Piña. Cu o combinație de nucă de cocos dulce și ananas, aromele sunt obținute din extracte naturale de fructe și plante.

Sursa foto: Waterdrop

Noua gamă în ediție limitată este disponibilă într-un pachet de 12 bucăți. Îmbogățite cu vitamina C, B3 și B6, noile Microdrinks nu conțin deloc zahăr, conservanți artificiali și gluten, fiind potrivite pentru cei cu preferințe alimentare diverse sau pentru cei cu nevoi de nutriție speciale.

Pentru a personaliza și mai mult experiența de hidratare, designul recipientului reutilizabil pentru apă din sticlă borosilicată a fost creat cu modele vesele și creative, adăugând un plus de culoare în ritualul zilnic. În plus, cei dornici să-și surprindă papilele gustative pot consulta cartea cu rețete de mocktailuri (cocktail-uri non alcoolice), special concepută pentru a combina aromele rafinate Koko Piña cu alte ingrediente proaspete și delicioase.

Waterdrop este un brand fondat în 2016 de Martin Donald Murray and Henry Murray, având misiunea să încurajeze oamenii de pretutindeni să consume mai multă apă pentru o viață mai sănătoasă, longevivă și sustenabilă. Prezent la nivel mondial pe 12 piețe, 11 piețe din Europa (Germania, Austria, UK, Franța, Italia, Olanda, Spania, Cehia, Slovacia, Polonia, România) și SUA, Waterdrop deservește peste 1 milion de clienți la nivel global.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Waterdrop lansează noua gamă de Microdrinks Koko Piña