Lectură de un minut

31 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Risc de contaminare microbiologică. dm drogerie markt retrage de pe rafturi un produs cosmetic

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lanțul de magazine dm drogerie markt retrage produsul „essence CAMOUFLAGE + MATT concealer în nuanța 50”. Motivul retragerii este următorul: produsul prezinta o contaminare microbiologică. 
 

Sursa foto: dm

Lanțul de magazine dm drogerie markt a anunțat că, în urma controalelor de calitate, a fost raportată o contaminare microbiologică a produsului essence CAMOUFLAGE+ MATT concealer în nuanța 50 (warm toast), loturile 0DBCB și 0DBCA.

A fost detectată o bacterie de apă și de mediu care poate provoca boli în anumite circumstanțe, în special la persoanele imunocompromise. Sănătatea și siguranța consumatorilor noștri reprezintă prioritatea noastră principală. Prin urmare, am decis să emitem această rechemare și vă rugăm să nu mai utilizați produsul essence CAMOUFLAGE + MATT concealer în nuanța 50 din loturile afectate. Vă rugăm să-l distrugeți sau să-l returnați la magazinul de unde l-ați achiziționat pentru o rambursare”, a anunțat retailerul.

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973, iar în România, lanțul de magazine este prezent de 15 ani, timp în care a evoluat constant, a venit cu schimbări și îmbunătățiri, fiind în continuă expansiune, cu circa 1206 de angajați și peste 126 de magazine active.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Risc de contaminare microbiologică. dm drogerie markt retrage de pe rafturi un produs cosmetic